Miley Cyrus pomlouvá seriál Supergirl. Co na to tvůrci?

Copak se kontroverzní slečně nelíbí?

Miley Cyrus asi znáte. Možná vás to překvapí, ale není to jen slečna, která zveřejňuje fotky, na kterých má nohy roztažené do "praku", ale je i herečkou, zpěvačkou a aktuálně porotkyní americké verze pěvecké soutěže The Voice. A zřejmě je to také někdo, kdo všemu rozumí. Rozhodla se totiž velmi "fundovaně" vyjádřit se ke komiksovému seriálu Supergirl, jehož druhá řada nedávno začala:

"Například je tu seriál nazvaný Supergirl. Myslím, že mít pořad, který je spojovaný s pohlavím je zvláštní. Zaprvé, na tom billboardu je kurva ženská - není to malá holka. Zadruhé, co když jste malý kluk, který chce být holkou tak hodně, že se kvůli tomuhle budete cítíte špatně? Myslím, že mít název jako Supergirl tomu nedává takovou sílu, jak si lidé myslí, že dává." 

Upřímně, u některých pasáží si nejsem jistý, co tím básník chtěl říct a popravdě, nepřijde mi to jako extra důležité téma, ale prosím, pokud má Miley potřebu se vyjadřovat i k názvům seriálů, pak je to její svaté právo. A stejně je tak svaté právo tvůrců na to reagovat.

To udělal výkonný producent Andrew Kreisberg:

"Je to založeno na už existující předloze, která se jmenuje Supergirl a my jsme nikdy neměli v úmyslu nazvat to jinak než takto. Myslím, že jsme pracovali tvrdě, speciálně pak na části první řady, která se týkala tohoto tématu. Vlastně jsme měli scénu, kde sama Kara lamentuje, ´Proč jsem to nenazvala Superwoman?´ a Cat měla skvělou odpověď o tom, že slovo ´girl" samo o sobě není urážlivé. Jsme nadále pyšní na tento seriál, jsme nadále pyšní na Melissu a postavu, kterou reprezentuje a hrdinku, kterou reprezentuje. Stojíme za seriálem."

Seriál se pro druhou řadu přesunul na stanici The CW (původně běžel na CBS), kde odstartoval s 3,06 miliony diváků, což je pro stanici The CW docela slušný výsledek.

Vadí vám jméno Supergirl?

Zdroje: VarietyComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat