Knight Rider: A je to tady, mluvící auto se vrací. O novou verzi se postará režisér Rychle a zběsile

Chystá se další seriál Knight Rider.

Než se David Hasselhoff proháněl v červených plavkách po pláži a ukazoval světu svůj chlupatý hrudník v Pobřežní hlídce, bodoval díky seriálu Knight Rider, ve kterém byl jeho parťákem blikající a především ukecaný bourák.

Seriál stanice NBC běžel v letech 1982 až 1986 a od té doby se objevilo několik pokusů o jeho vzkříšení. Naposledy to bylo v roce 2008, ale nakonec se projekt dočkal jen jedné řady a kvůli nízké sledovanosti byl zrušen.

Od roku 2002 se také pracuje na celovečerním filmu, ale zatím to nevypadá, že bychom se ho měli v blízké budoucnosti dočkat. Poslední novinky byly zveřejněny v minulém roce, kdy bylo oznámeno, že film ponese jméno Knight Rider Heroes a zahraje si v něm i David Hasselhoff.

Pokud vám ale auto, které nezavře kufr, chybí, pak dobrá zpráva, v přípravách je nová digitální série, na kterou dohlédne Justin Lin.

Ten rozhodně ví, jak "ukočírovat" nablýskané bouráky, režíroval Rychle a zběsile 6 (2013).

Produkci zajistí společnost Machinima, jejíž šéf Chad Gutstein neskrývá radost:

"Knight Rider je ikonickou značkou, jejíž koncept umělé inteligence a autonomních vozidel byl v osmdesátých letech vědeckou fikcí a teď je vědeckým faktem .Justin je jedním z předních vypravěčů své generace a nemohli bychom být více nadšení, že s ním budeme pracovat na znovuoživení Knight Ridera pro novou generaci fanoušků."

O datu premiéry zatím nepadlo ani slovo.

Líbil se vám seriál Knight Rider?

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat