Teorie velkého třesku: Je v plánu jedenáctá řada nebo bude desátá poslední?

 Co prozradil jeden z tvůrců Steve Molaro?

Odstartovala nám už desátá řada Teorie velkého třesku a obliba seriálu neklesá. Logicky by se tak dalo očekávat, že stanice CBS bude chtít v natáčení pokračovat. Ale nezáleží to pouze na ní. Tvůrci a herci mohou být unavení, případně mohou hlavní hvězdy chtít více peněz (což už jednou natáčení ovlivnilo) atd. atd.

Jaká je tedy situace teď? To zjišťoval server THR, který vyzpovídal jednoho z tvůrců Stevena Molara:

Smlouvy herců v této řadě skončí. Poslední vyjednávání mělo určitý dopad na produkci, což v tomto případě neplatí, už jste natočili tři epizody. Jak k tomu přistupujete v případě této řady, když nemáte jistotu, zda se vrátí celé obsazení nebo pouze někteří z nich? Jaká je vaše filozofie s tak velkou neznámou?

"Vše, co teď můžeme dělat, je soustředit se na desátou řadu scénář za scénářem, což bychom dělali tak jako tak. To, co mě zajímá, tady v místnosti scenáristů, jsou běžné záležitosti: jak se posunout vpřed s postavami a nechat je žít jejich život den za dnem a zajímat se o to, co s nimi bude. Popravdě neplánujeme naše příběhy příliš dopředu, necháváme věci, aby se děly přirozeně a pokud nás něco zaskočí - jako například těhotenství Bernadette nebo něco takového - je to v pořádku, pracujeme s tím. Je to více o tom a tamtom a pokud budeme něco vědět, například skutečnou informaci, která může být nápomocná (týkající se smluv), můžeme něco udělat jinak, ale do té doby se držíme herního plánu." 

Je tu nějaká možnost, že by seriál pokračoval bez originálního obsazení nebo, kdyby některá osoba chyběl? Například, kdyby se Jim, Johnny nebo Kaley (představitelé Sheldona, Leonarda a Penny, pozn. redakce) nebo někdo další z klíčového obsazení rozhodl nevrátit - byl by tu stále tenhle pořad?

"Netuším. Myslím si, že by to určitě bylo jiné a zvláštní..."

V případě, že by herci obnovili smlouvy, chtěli byste natočit řekněme další tři řady? Jsem si jistý, že Warner Bros. Television a CBS chtějí s televizní komediální jedničkou (ve skupině diváků 18 - 49 let) pokračovat tak dlouho, jak dlouho budou všichni chtít. Ale myslel jste na to, jak dlouho byste chtěl vy?

"Ani ne. Nepočítal bych s tím. Je tu tolik různých pohyblivých částí. Každý herec bude mít vlastní názor; jejich agenti budou mít vlastní názor; Warner Bros. bude mít vlastní názor; CBS bude mít vlastní názor. Není na mě, abych s tím počítal a staral se o takové věci."

Tedy, žádné ano nebo ne, jak je vidět, Steve Molaro není ten, kdo by rozhodoval o osudu seriálu.

A jak je to u vás, chtěli byste, aby seriál dál pokračoval nebo je deset řad akorát?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat