Hra o trůny: Tipněte si, která oblíbená postava se zřejmě vrátí

Tušíte?

V Game of Thrones se pohybuje obrovské množství postav a na všechny prostě není čas. Není tak ničím výjimečným, že se některé objeví v jedné řadě a pak o nich další tři série nic nevíme.

Něco podobného platí i pro Gendryho (Joe Dempsie), nemanželského syna Roberta Baratheona (Mark Addy).

Ten by se ale v sedmé řady mohl vrátit. Podle stránek Watchers on the Wall byl Joe Dempsie spatřen na letišti v Belfastu. A právě tam se Hra o trůny natáčí.

Samozřejmě, mohla by to být náhoda, ale pořádně velká, spíše je pravděpodobné, že se dočkáme Gendryho návratu. A už bylo načase, naposledy jsme ho viděli (pokud se nepletu) ve třetí sérii.

Od té doby se spekulovalo o tom, jak to s ním dopadlo. Někteří dokonce tipovali, že neskončil úplně nejlépe (což je v Game of Thrones běžné), ale zdá se, že je Gendry živ a zřejmě zdráv.

Ale zatím to není úplně jisté, protože by to nebylo poprvé, co by se některý z herců zastavil za kolegy a členy štábu na natáčení, aniž by si v seriálu znovu zahrál.

A pokud návrat Gendryho nepotvrdí samotné HBO, tak si budeme muset na odpověď počkat až do léta příštího roku, kdy se seriál vrátí.

Chtěli byste, aby se Gendry znovu objevil ve Hře o trůny?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat