Dočkáme se brzy hraného seriálu Star Wars? Zapomeňte

 Do daleké předaleké galaxie se jen tak nevydáme.

O hraném seriálu Hvězdné války se mluví už roky. Dokonce vznikla i hromada scénářů pro projekt, který byl určitou dobu znám pod jménem Star Wars: Underworld. Ale pak se objevily zvěsti, že by série byla příliš nákladná a skončila u ledu.

Když ale společnost Lucasfilm odkoupil Disney, který s penězi nemám problém, vzbudilo to určité naděje, že bychom se přece jen mohli dočkat. Ale zřejmě tomu tak nebude, alespoň ne podle prezidenta Disney-ABC Television Group Bena Sherwooda:

"Plán na hrané Hvězdné války je v rukou Alana Horna (jeden z šéfů Walt Disney Studios, pozn. redakce), Kathy Kennedy (šéfka Lucasfilm, pozn. redakce) a bezva lidí z Lucasfilm. Doufáme, že někde v ne příliš vzdálené galaxii bude televizní pořad, který se začne vysílat na jedné z našich stanic. Ale příliš bych nedoufal. Mají v plánu hromadu filmů. Máme hluboký a velmi produktivní vztah s Lucasfilm, společně děláme na Star Wars Povstalci. A probíhá s nimi diskuse o tom, jaký bude další Star Wars animovaný seriál."

Stručně řečeno, prioritu mají filmy (dočkáme se už konečně nějakého ze Staré republiky?) a animované seriál (ty nejsou tak náročné na produkci). Pokud jde o hraný seriál, je to pouze samé "možná" a "snad". Škoda, mnoho lidí by ho jistě ocenilo nebo ne?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat