Co čekat od seriálu Luke Cage? A fandí Luke Iron Manovi nebo Kapitánu Amerikovi?

 Na kterou stranu by se přidal?

Nejbližším seriálem, který chystají Marvel a Netflix je Luke Cage. Uvidíme ho už 30. září a první ohlasy jsou velmi nadšené. My ostatní, kteří jsme ale ještě neměli šanci seriál zhlédnout, se zatím můžeme jen dohadovat, co čekat. Něco málo ale naznačil duchovní otec projektu Cheo Hodari Coker:

"Teď mě napadá - v první řadě Lukea Cage se nepustíme do Heroes for Hire - první řada Lukea Cage je hlavně o evoluci hrdiny. Myslím, že to, co je tak přitažlivé na Lukeovi je fakt, že je prostě někým, kdo je normální průměrný chlapík. Takovým způsobem se prezentuje. Není nafoukaný, ale současně cítí odpovědnost, tak trochu se posouvat kupředu. Finn Jones bude v The Defenders. Pokud jde o Lukea Cage, Netflix musí nejprve objednat druhou řadu. A věřte mi, neberu to jako zaručené, protože není tu nic jistějšího než seriál Vinyl."

Jestli nevíte, co je uskupení Heroes for Hire, tak v komiksu se jedná o tým Luke Cage a Iron Fist (kterého v seriálovém světě ztvární zmínění Finn Jones), kteří sice bojují proti zločinu, ale nechají si za to platit.

SOUVISEJÍCÍ: NOVÝ TRAILER NA SERIÁL LUKE CAGE

A jak bylo naznačeno, něčeho podobného se v první řadě Luke Cage nedočkáme, ale na 99 % jsem si jistý, že Iron Fista v seriálu stejně uvidíme. I když zřejmě půjde jen o cameo.

Když už jsme u Lukea, tak jeho představitel Mike Colter dostal otázku, na kterou stranu by se přidal v případě Občanské války, kdy se proti sobě postavil Captain America a Iron Man. A jeho odpověď byla velmi politická/materialistická:

"Šel jsem na premiéru, kde jste se oblékl do červené nebo modré, podle toho, koho jste podporoval. Vzal jsem si modrý oblek a červenou kravatu. Luke Cage je nájemný hrdina, takže by to bylo o tom ´ kdo zaplatí víc?" 

Odpověď je asi jasná, Kapitán Amerika, pokud jde o finance, Iron Manovi konkurovat nemůže. A do kterého týmu byste se přidali vy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Do kterého týmu bych se přidal já? Prvním filmem MCU, který jsem viděl, byl první Captain America a ten se stal i mou oblíbenou postavou, na rozdíl od arogantního Tonyho Starka. Ještě, než šla Občanská válka do kin, jsem měl jasno, komu budu fandit. A na rozdíl od většiny diváků jsem se nerozhodoval podle toho, kterého hrdinu mám rád a kterého nikoliv. Kdybych byl Avengerem, tak bych se Sokovijskou smlouvou nesouhlasil, stejně jako můj oblíbenec Captain America. Tím netvrdím, že se Stark mýlil. Měl pouze jiný názor na danou věc. Stejně si ale myslím, že se Starkovi i ostatním, kteří smlouvu podepsali, jejich rozhodnutí vymstí. Captain byl proti smlouvě především kvůli zkušenosti se S.H.I.E.L.D.em, který byl infiltrován HYDROU. Teď, když jsou Avengers pod dohledem OSN, můžou zkorumpovaní politici zneužít Avengers, stejně jako HYDRA zneužila S.H.I.E.L.D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popsal bych to podobně, i já se přikláním k týmu modrých :D.

      Vymazat