Komiksové střípky: Kdo bude záporákem v crossoveru seriálů Flash, Supergirl, Arrow a Legends of Tomorrow?

A jaké překvapení nás čeká ve stém dílu Arrowa? AKTUALIZOVÁNO: VRÁTÍ SE DALŠÍ MRTVÁ POSTAVA.

Už víme, že ve sté epizodě seriálu Arrow se objeví otec Olivera (Stephen Amell) Robert Queen (Jamey Sheridan), ale také oblíbený záporák Deathstroke.

Aktualizace: Před pár hodinami bylo také oznámeno, že uvidíme i Oliverovu matku Moiru (Susanna Thompson). Jak bude vysvětlena její účast, to se zatím neví.

A aby toho nebylo málo, tak se na návštěvu zastaví také Supergirl (Melissa Benoist). Bylo na čase. Flash už se s ní seznámil, teď je na řadě Green Arrow. Je sice otázkou, jak bude tahle poletující slečna zapadat do trošku realističtějšího světa seriálu Arrow, ale ono to nějak půjde.
Uvidíme, jak ji scenáristé zakomponují do příběhu, ale čeká na ně ještě větší výzva. Byl přislíben crossover seriálů The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow a Supergirl. A stá epizoda Arrowa by mohla být velmi hutným předkrmem téhle očekávané události. Ostatně, poslouží jako startovní epizoda této čtyřdílné podívané.

Už se mimochodem ví, kdo v megacrossoveru postaví proti hlavním hrdinům. Půjde o rasu, která je známá jako Dominators. Jsou to mimozemšťané s velmi vyspělou technologií, kteří mají obavy z toho, že na Zemi existují jedinci s nadlidskými schopnostmi a tak se nás pokusí vyhladit.

A aby toho nebylo málo, tak tu máme nový trailer k Arrowovi.


Pátá řada Arrowa má naplánovanou premiéru na 5. října, crossover pak bude k vidění v prosinci.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat