Luke Cage: Seriál bude odrážet realitu dnešního světa

Tak prý fungují projekty od Marvelu nejlépe.

Dalším komiksovým seriálem, který vzniká ve spolupráci Marvelu a Netflixu, je Luke Cage. Ten bude uvolněn 30. září a podle jednoho z šéfů Marvelu Jepha Loeba půjde o poměrně realistický zážitek. Tedy v rámci možností:

"Nemůžete se pustit do natáčení Lukea Cage a nepracovat s realitou toho, co se děje v této zemi a co se děje obecně. O tom seriál sice není, ale můžeme nabídnout vzkaz, který zní, ´Tohle vše je jedna planeta a my si s tím musíme poradit´ - nemůžete jednoduše postavit zdi a snažit se zkoušet hledat cestu. Natočili jsme pořad, který je velmi zábavný, nabízí skvělou akci a vše, co od Lukea Cage chcete. Marvel vždy nejlépe fungoval, když žil v reálném světě..."

Jakkoliv zvláštně to může znít, speciálně, když se člověk zamyslí nad tím, že se v marvelovském universu prohánějí lidé, kteří ovládají počasí nebo se mění v zelené hory svalů, pravdou je, že komiksy od Marvelu mají často základ ve skutečném světě a jak ukázal Daredevil nebo Jessica Jones, realističtější pojetí komiksovým seriálům sluší.

Jak se na Lukea Cage těšíte?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat