Živí mrtví: Z režírování premiérové epizody sedmé řady jsem byl na sr*čky, říká tvůrce

Nebylo to zrovna veselé natáčení.

A není to žádné překvapení. Konec šesté řady dal jasně vědět, že na ústřední grupu čekají hodně těžké časy. A rozhozený byl i jeden z tvůrců Gregory Nicotero:

"Myslím, že se to pro naši skupinu hodně zhorší, než se to zlepší a bude to pěkně intenzivní. Myslím tím, seriál svým způsobem otevírá novou kapitolu... Negan teď částečně vlastní to, o čem seriál je. Zaměřujeme se na očekávání a vzrušení pramenící z nových světů, jako je Hilltop, jako je Kingdom, jako je Sanctuary, kde žije Negan. Všichni do toho vložili tolik z jejich srdce a duše. Víte, po režírování premiérové epizody jsem byl na sračky dva týdny, víte? Měl jsem opravdu pocit, jako bych zatáhl spoustu mých nejdražších přátel na tahle opravdu hluboká temná místa, abychom natočili tuhle epizodu a rozhodně to byla zkušenost, jakou jsem dosud neměl." 

Snad nepřehání. Finále šesté řady dost lidí naštvalo, takže je nutné, aby premiéra sedmé série uspokojila hromadu diváků, kteří museli měsíce čekat na to, až zjistí, koho zabil Negan (Jeffrey Dean Morgan).

Nová řada startuje 23. října.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat