Hra o trůny: Neuvěříte, kdo si měl původně zahrát Jona Snowa

Docela překvapivý herec.

Chvilka napětí, je jím Iwan Rheon, představitel neblaze proslulého záporáka Ramsaye Boltona z Game of Thrones byl jedním z hlavních kandidátů na roli Jona Snowa. Vyšlo to najevo během rozhovoru s tvůrci seriálu D.B. Weissem a Davidem Benioffem pro server Deadline:

"Iwan Rheon je vynikající herec a bude mít dlouhou a brilantní kariéru. A většina postav, které bude hrát, nebudou záporné. Není jedním z těch, kteří mohou hrát jen padouchy. Poprvé jsme ho viděli, když se ucházel o roli Jona Snowa. Byl neuvěřitelný a dostal se až do finále, pokud mluvíme o kandidátech na Jona Snowa. Je neuvěřitelně mnohostranný herec."

Nakonec sice roli dostal Kit Harington, ale Iwan Rheon se v seriálu objevil a to jako skvěle ujetý Ramsay Bolton:

"Byla to opravdu zábava psát pro něj, protože je to tak charismatický chlapík a je velmi inteligentní a má smysl pro humor, takže ho nikdy nehrál jen jako zuřivého zloducha. Přidal něco navíc do každé věty, takže bylo skvělé pro něj psát a sledovat ho jak hraje, speciálně během posledních epizod. Poslední scéna s Ramsayem a Sansou bude pravděpodobně jednou z našich nejoblíbenějších. Sledovat tyhle dva o samotě se psy... Mohl být klidně nudnou postavou, protože je záporák a není pro něj vykoupení. A Iwan ho udělal zajímavým a to celou dobu."

Asi se shodneme, že to nakonec dopadlo dobře. Kit Harington je bezva Jon Snow, Iwan Rheon vynikající Ramsay. Nebo si ho snad umíte představit jako Jona Snowa?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat