Hra o trůny: Proč se zpozdí natáčení další řady?

Nastal snad nějaký problém?

Ještě asi teď mnozí rozdýchávají to, co se odehrálo ve finále šesté řady Game of Thrones (recenze), ale tvůrci už pomalu začínají chystat natáčení sedmé série. I když to vypadá, že se kamery rozběhnout později než bylo původně v plánu.

Bylo oznámeno, že se produkce sedmé řady zdrží. Jaký je důvod? To vysvětlili duchovní otcové seriálu David Benioff a D.B. Weiss:

"Zatím nemáme datum premiéry. Začínáme trochu později, protože na konci řady tu byla zima a to znamená, že nám slunečné počasí už dál zrovna nehraje do not. Vše jsme trochu odsunuli, abychom získali pochmurný nádech, šedivou oblohu a to i na slunečnějších místech, na kterých natáčíme." 

Můžete si tak oddechnout. Žádné problémy na place, jednoduše tvůrci potřebují méně veselé počasí. Jak filmaři poznamenali, zima přichází a tak je nutné, aby to bylo na obrazovce vidět. Čas bikin skončil, nastává doba, ve které se budou hodit kožichy.

Datum premiéry následující série zatím není známo, co se ale tuší je, že sedmá řada bude mít méně dílů než je zvykem. Nejčastěji se mluví o sedmi.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat