Živí mrtví: V seriálu se zřejmě objeví herec ze Ztracených. Koho by si měl zahrát?

O kom je řeč?

V první řadě je nutné upozornit, že jde zatím o spekulaci. Jinak řečeno, stanice AMC to dosud nepotvrdila. Přesto se čím dál častěji šušká o tom, že by se v sedmé řadě The Walking Dead měl objevit Harold Perrineau, který je známý jako představitel Michaela ze Ztracených a nedávno byl k vidění například v komiksovém Constantineovi

Herec byl prý spatřen na natáčení a mnozí se domnívají, že by měl ztvárnit postavu jménem Ezekiel. To je bývalý ošetřovatel v ZOO, který se po propuknutí zombie apokalypsy stal vůdce komunity nazývané The Kingdom .

O tom, že se Ezekiel v sedmé řadě opravdu ukáže, se mluví už delší dobu a pokud budeme mít štěstí, nebude sám, ale po jeho boku uvidíme i jeho věrnou komiksovou společnici tygřici Shivu.

Harold by rozhodně nebyl špatnou volbou pro Ezekiela. Samozřejmě, spojuje je fakt, že jsou oba tmavé pleti, věkově jsou na tom také podobně a oba jsou fyzicky zdatní. Kromě toho, herec aktuálně začal sledovat na Twitteru spolutvůrce Živých mrtvých Roberta Kirkmana.

Jistě, to nemusí nic znamenat, ale také by to mohla být indicie, že by mohl mít se seriálem něco společného.

Informaci o tom, že by měl ztvárnit Ezekiela přinesla jako první skupina Spoiling Dead Fans a ta často poskytuje relativně důvěryhodné informace. Uvidíme, jestli to platí i v tomto případě.

Líbil by se vám Harold jako Ezekiel? 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat