Hra o trůny: Herci navrhují, jak by měl seriál skončit

Do cíle je ještě daleko, ale už teď o něm hvězdy seriálu přemýšlejí.

Ještě pár let zabere, než se objeví úplně poslední titulky kultovní fantasy Game of  Thrones. V plánu je sedmá a finální osmá řada (i když to vypadá, že budou mít dohromady jen třináct dílů). Ale to neznamená, že už teď herci nepřemýšlejí o tom, jak by mohl seriál skončit.

Rozpovídali se o tom pro server EW. Na to, co prozradili, se můžete podívat v přiloženém videu, ale pokud se vám nechce překládat si jejich odpovědi z angličtiny, tak vám je s radostí shrnu.

Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) v tom má jasno. Přiletěla by do Západozemí na svém drakovi, obklopila se pár hezouny, vzala je a Želený trůn na záda draka a všichni by se přesunuli do Karibiku a tam by si užívali života.

Sophia Turner (Sansa Stark) by chtěla usednout na trůn s tím, že by byl Malíček (Aidan Gillen) jejím pobočníkem. A Sansa by se poté, co by získala Želený trůn, setkala se svou rodinou (i s mrtvými členy).

Maisie Williams (Arya Stark) by se vyprdla na ostatní skvělé postavy a nechala by zazářit Aryu, která by se dočkala vzestupu k moci.

Natalie Dormer (Margaery Tyrell) navrhuje, aby na trůn usedla postava, která se zatím ještě ani nenarodila.

Lena Headey (Cersei Lannister) by unesla Rudou kněžku, která by vzkřísila její děti a všichni by žili šťastně až do smrti.

Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu) by nahnala všechny důležité postavy do trůnního sálu, kde by bojovaly o moc, Daenerys by se přes všechny prodrala až k trůnu, kde by byl její drak, který by ji sežehl na popel. A v Západozemí by nastal ráj.

A jak by podle vás měla skončit Hra o trůny?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat