Živí mrtví: Kdo byl žhavým kandidátem na roli Negana?

Zajímavý herec.

Ve finále šesté řady (recenze) The Walking Dead se nám představil neblaze proslulý komiksový záporák Negan. Jeho roli dostal na starost Jeffrey Dean Morgan a i po jednom dílu se nebojím říct, že to byla správná castingová volba.

Ale samozřejmě bylo zvažováno více kandidátů a jedním z nich byl i Henry Rollins (Zákon gangu). To potvrdil sám herec:

"Byl jsem zvažován pro roli Negana, protože Charlie Adlard, který pracuje na komiksu, založil toho chlapíka na mně a tak jsem byl jasným kandidátem na casting. Internet šílel kvůli spekulacím, protože v další řadě měli v plánu tuhle postavu představit. A žena, která pracuje v mé kanceláři zadala mé jméno a jméno téhle postavy do internetového vyhledávače a vyskočila hromada spekulací. Šel jsem na casting a bylo tam pět stránek opravdu skvělých dialogů s tím vším klením a bylo to nádherné, ale nedostal jsem to... Musel jsem podepsal jeden z těch dokumentů, že o tom nebudu umluvit, ale to teď skončilo... takže ano, byl jsem kandidátem na tuhle roli."

Je to rozhodně zajímavé, že někdo, kdo se stal inspirací pro komiksovou verzi, nebyl vhodným představitelem hrané varianty, ale tak to prostě chodí. A Jeffrey Dean Morgan je skvělý Negan, ale upřímně si umím představit i Henryho, jak se ohání basebalovou pálkou Lucille. Co vy?

Zdroj: Forbes
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

4 komentářů:

  1. Vzhledově by se na tu roli hodil i Vinnie Jones. Ale je to v dobrym slova smyslu trošku magor a Negan, i když dělá hrozný věci, je spíš kliďas... Jednu dobu se mezi fanoušky hodně spekulovalo i o Kevinu Durandovi. Taky bych si ho dokázal jako Negana představit, ale na můj vkus je to až moc profláknutej seriálovej obličej (což je ale na druhou stranu Harol Perrineau, kterej si nejspíš zahraje Ezekiela, taky)... Takže J. D. Morganem nakonec spokojenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem také spokojený. Negan má být charismatický a to Jeffrey určitě je.

      Vymazat
  2. Jeffrey Dean Morgan je v pohodě, ale tenhle týpek se mi zdá lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ho z pár rolí pamatuji a působí dost děsivě :D.

      Vymazat