The Real O´Neals: Herec ze seriálu sprostě urazil režiséra X-Menů i hvězdu seriálu Arrow

Někdy by si měl dávat pozor na jazyk.

Jeden z nových seriálů The Real O´Neals stanice ABC sice nelámal rekordy ve sledovanosti, ale relativně uspěl a tak dostal druhou řadu. Ta by ovšem mohla být kratší. A důvodem není množství diváků, kteří usedají u obrazovek, ale chování představitele hlavní role v seriálu Noaha Galvina.

Noah Galvin                                                                               Zdroj: Vanity Fair
Ten hraje homosexuálního člena velmi nábožensky založené rodiny a i v reálném životě je Noah gay. A právě o tomto tématu se rozpovídal v hodně otevřeném interview pro Vulture. Tím hodně otevřeném myslím to, že se měl určitě krotit.

Vyjádřil se k dalším gayům z branže, například režisérovi X-Menů Bryanu Singerovi:

"Ano. Bryan Singer rád zve malé kluky ke svému bazénu a hraje si s nimi v z*sraný tmě (smích). S tím já nechci mít nic společného. Myslím, že v LA je dost kluků... kteří budou ochotní dělat určité věci se správnou osobou, která jim otevře dveře." 

Sice to myslel jako vtip, ale právníkům Bryana Singera to zábavného nepřišlo a nakonec to vyústilo v to, že zmínka o Bryanovi z rozhovoru zmizela.

Zůstalo tam ale vyjádření o Coltonu Haynesovi, který se proslavil díky rolím v seriálu Arrow nebo Teen Wolf (jen pro zajímavost, pár dnů předtím Colton Noaha pochválil a prohlásil, že by si zasloužil Emmy):

"To, co předvedl nebyl coming out. To byla z*sraná p*čovina. Bylo to něco jako, hromada lidí předpokládá, že spím s chlapy, takže opatrně potvrdím fakt, že jsem vykouřil jednoho nebo dva ptáky. To pro mladé gaye nemá žádný přínos, maximálně jim to poskytne materiál k masturbaci."

Chlapec si jednoduše nebral servítky a naštval spoustu lidí. Později se herec omluvil, ale škoda už byla napáchána.

Objevily se tak informace, že ABC v reakci na chování Gavina zvažuje, že druhá řada bude mít méně epizod (přestože producent seriálu požádal, aby to nedělali jen proto, že si jeden z herců nevidí do pusy).

Zatím není nic potvrzeno, ABC odmítlo celou situaci komentovat.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat