Živí mrtví: Finále šesté řady se dočká rozšířené verze

A co dalšího nabídne DVD/BR verze šesté řady?

Finále šesté řady The Walking Dead (recenze) bylo rozpačité. Hlavně díky lacinému cliffhangeru. Spousta lidí tak byla se závěrem šesté série poměrně nespokojená. Ale třeba jim spraví chuť rozšířená edice daného dílu, která se objeví na DVD a Blu-Ray.

Nová verze ponese jméno "Episode 616: Last Day on Earth - The Extended Version", ale zatím není jasné, co od ní očekávat. Samozřejmě, určitě se nemůžeme těšit na odhalení identity oběti Negana (Jeffrey Dean Morgan), ale to neznamená, že neuvidíme pár nových zajímavých scén.

Na DVD/BR verzi šesté řady Živých mrtvých bude také moment, který je popisován jako "velmi očekávaná alternativní scéna s Neganem". Opět nebyly zveřejněny detaily, ale zní to rozhodně lákavě.

Už před nějakou dobou byl prozrazeno, že pokud jde o představení Negana, byly natočeny dvě varianty. Je tak pravděpodobné, že je tu řeč právě o té, kterou jsme neměli možnost vidět ve standardní verzi daného dílu.

Otázkou je, zda bude zakomponována přímo do rozšířené podoby finále šesté řady nebo bude součástí bonusových vymazaných scén.

Kromě toho se fandové mohou těšit na klasické rozhovory s herci a tvůrci, několik speciálů zaměřených především na Negana, prostor bude věnován i zemřelým postavám a nebo nejvýraznějším zombíkům.

Kolekci DVD/BR disků s šestou řadou bude možné (v USA) zakoupit od 23. srpna. K dispozici bude i digitální verze ke stažení.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat