Dva a půl chlapa: Lituji toho, že jsem zničil seriál, říká Charlie Sheen

Čeho ještě lituje?

Charlie Sheen je rebel. Je o něm známo, že má rád lehké děvy, alkohol, drogy a také to, že vůbec není snadné s ním spolupracovat. To poznal i Chuck Lorre, duchovní otec seriálu Dva a půl chlapa. Charlie dělal takové problémy, že byl nakonec vyhozen a nahradil ho Ashton Kutcher.

A herec se se v show Today´s Matt Lauera rozpovídal o své situaci. Řeč samozřejmě došla i na jeho nedávné odhalení, kdy přiznal, že je HIV pozitivní:

"Lituji toho, že jsem nepoužil jednou nebo dvakrát kondom, když se to celé stalo. Lituji toho, že jsem zničil Dva a půl chlapa. Lituji toho, že jsem se víc nezapojoval do života mých dětí, když vyrůstaly... Ale můžeme pokračovat jen kupředu, neříkalo by se tomu minulost, kdyby tomu tak nebylo."

Nejsem si úplně jistý tím, co myslí tím "zničil Dva a půl chlapa". Jasně, spoustě lidí Charlie chyběl a hlásali, že bez něj to není ono, ale i tak se na seriál dalo koukat.

No, tak snad už se herec poučil a začne se chovat slušně. Přece jen, proslýchá se, že ho například to, aby ututlal svůj zdravotní stav, stálo víc než deset milionů dolarů. Za chyby se očividně platí.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat