Živí mrtví: Další řada bude hodně jiná, slibuje tvůrce

Co ještě prozradil o sedmé řadě?

Jak to tak u déle trvajících seriálů bývá, postupem času si lidé začnou stěžovat, že už to není ono. A nejinak je tomu i v případě The Walking Dead. Někdo prohlašuje, že seriál zraje jako víno, jiní, že nové řady jsou jen slabý odvar.

A protože tvůrci nechtějí, aby byla druhá skupina moc velká, slibují, že se v další sérii dočkáme změn. Prohlásil to šéf maskérů/režisér/scenárista Gregory Nicotero:

"Další řada Walking Dead bude velmi odlišná od toho, na co jsme zvyklí. Myslím, že si lidé užijí pořad, který mění směr a nenabízí to stejné neustále dokola. Je to logický směr, kterým se vydat."

Otázkou je, jaký ten směr bude. Zatím toho o sedmé řadě příliš nevíme. Tak nezbývá než doufat, že se filmaři vydají zajímavou cestou. Někdy se totiž experimentování nemusí vyplatit.

O sedmé řadě se rozpovídal i spolutvůrce komiksové předlohy Robert Kirkman:

"Nemyslím si, že bychom posloužili předloze, kdybychom ji papouškovali doslova. Jsou tu ikonické momenty a jsou tu věci, kterým složíme poctu a i kdybychom to nedělali stejným způsobem jaký najdete v komiksu, najdeme cestu jak přesvědčit fanoušky kreslených sešitů, že to stojí za to." 

Robert má pravdu, ne vždy je ideální do detailu kopírovat předlohu. Ale ani extrémně velké odklony často nefungují. Tvůrci musejí být hodně opatrní a najít tu správnou rovnováhu.

Jestli se jim to povede v případě sedmé řady zjistíme v říjnu.

Zdroj: Digital Spy


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat