Hra o trůny: Battle of the Bastards je nejlépe hodnocenou seriálovou epizodou všech dob

Jak se líbil devátý díl šesté řady?

Je spousta těch, kteří se nebojí prohlásit, že devátý díl šesté řady Game of Thrones Battle of the Bastards (recenze) je jedním z dosud nejlepších nebo úplně nejlepší. Ale je opravdu tak dobrý nebo jde jen o výkřiky pár jedinců?

Pokud se budeme bavit o hodnocení diváků, tak na nejznámější internetové filmové a seriálové databázi IMDb má daná epizoda perfektní skóre 10/10. Zatím hlasovalo 85 446 lidí.

Jedinou další seriálovou epizodou, která se chlubila stejným hodnocením, je Ozymandias ze seriálu Breaking Bad. Hodnotilo ji 75 832 osob.

Battle of the Bastards je v současné chvíli nejlépe hodnocenou seriálovou epizodou, kterou na IMDb najdete (má více hodnocení než Ozymandias).

V TOP 5 nejlépe hodnocených seriálových dílů tedy na druhém místě najdeme zmíněnou epizodu Ozymandias, následuje epizoda Felina (9,9/10, 52 882 hodnocení) opět z Breaking Bad. Na čtvrtém místě je díl If-Then-Else ze seriálu Person of Interest (9,9/10, 7 469 hodnocení) a pětici uzavírá finále seriálu Odpočívej v pokoji nazvané Everyone´s Waiting (9,9/10, 5 060 hodnocení).

Na české ČSFD se Battle of the Bastards chlubí hodnocením 98 % (623 hlasů), což je také úspěch jako hrom. Jak asi víte, uživatelé ČSFD jsou často o něco kritičtější než například američtí diváci.

Profesionální recenzenti nejsou o moc méně nadšení. Podle serveru Rotten Tomatoes je hodnocení daného dílu 9,3/10 (průměr ze 47 recenzí).

Najdete se pár lidí, kteří sice tvrdí, že jsme se nechali opít rohlíkem a Battle of the Bastards není zase tak výtečná epizoda, ale jak vidíte, čísla mluví jasně.

Jak se líbil tenhle díl vám?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat