Survivor: Kolik řad nás podle moderátora ještě čeká?

Jak dlouho by tu s námi mohla být kultovní soutěžní show?

Americká verze Survivora je tu s námi už nějaký ten pátek, nedáno skončila 32. řada (ročně běží dvě). A přestože je sledovanost stále velmi dobrá, samozřejmě nejde jen o ni, po takové době mohou být tvůrci už dost unavení.

Je jasné, že dříve nebo později přijde konec a moderátor/producent Jeff Probst se právě o něm rozpovídal:

"Vím, že to zní lacině. Ale opravdu věřím, že fanoušci Survivora vědí, že jsme v tom spolu. Takže se dostaneme k číslu 40? Je to určitě možné. Vypadá to jako věčnost, dostat se k číslu 40, protože přijít byť jen s jedním tématem je velká překážka. Přijít s dvěma, to je pro nás jako zdolat bestii. Ale to je naším cílem."

To, že má Survivor pořád, co nabídnout, dokazuje i sledovanost. Ta v případě 32. řady mírně vzrostla ve srovnání s tou předchozí. Diváci tak očividně mají o show stále zájem (což je dobře, já si bez ní neumím představit život).

Finále 32. série sledovalo 9,54 milionů lidí (finále 31. řady o zhruba 100 tisíc méně). Jasně, ve srovnání se závěrem první série, který si pustilo 51,69 milionů diváků, se to může zdát jako málo, ale i 9,54 milionů je velmi slušný výsledek, díky kterému by 40 řad nemuselo být nepředstavitelných.

Tématem další řady, která začne na podzim, je souboj generací.

Baví vás ještě Suvivor?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat