Hra o trůny: Čeká Sansa malého Boltona?

Co na tuhle teorii říká její představitelka? POZOR, SPOILERY!!!

Od chvíle, co Ramsay Bolton (Iwan Rheon) těsně před svou smrtí pronesl směrem k Sanse (Sophie Turner) "Můžeš mě zabít. Ale teď jsem tvou součástí", se začalo intenzivně mluvit o tom, že by Sansa mohla být těhotná.

To už sice popřel představitel Davose (Liam Cunningham), ovšem podobný zvrat by byl možná laciný, ale určitě zajímavý a v případě Game of Thrones ne úplně překvapivý. Ale pokud věříte, že v Sanse roste další stahovač z kůže, tak vás asi zklamu. Respektive ne já, ale Sophie Turner:

"Myslím, že to lidé berou příliš doslovně, myslí si, že by mohla být těhotná. Osobně si myslím, že to bylo spíše obrazné, speciálně s ohledem na to, že uplynuly měsíce a měsíce a Sansa nemá těhotenské břicho. Takže se domnívám, že měl na mysli to, že se jí navždy zapsal do paměti a to tak, že jí provedl hrozivou věc. Sebral jí něco velmi vzácného. Myslím, že věří, že bude navždy její součástí, ale také si myslím, že podcenil, jak silná je a jak snadno na něj může zapomenout. Teď, když ho zabila, na něj může zapomenout a může se v životě posunout dál."

Je na ale na místě upozornit, že jde opět o názor herce, nejde o vyjádření tvůrců, takže k tomu klidně může dojít. Navíc, když není jasné, kolik času uplynulo mezi znásilněním Sansy a smrtí Ramsaye. Jak jste si mohli všimnout například v závěrečném dílu šesté řady (recenze), scenáristé si s časovou návazností moc hlavu nelámou, takže ona zmínka o těhotenském pupku má svůj smysl, ale oni by si to tvůrci nějak zařídili, kdyby chtěli, aby byla Sansa těhotná.

Věříte, že je Sansa "v tom" nebo by vám to přišlo jako laciný zvrat?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat