Komiksové střípky: Upoutávka na Lukea Cage. Chystají se seriály Blade a Ghost Rider?

A nová ženská postava v Arrowovi.

Už jsme viděli dvě řady Daredevila (recenze), jednu řadu Jessicy Jones (recenze), chystá se Luke Cage, Iron Fist a pak se všichni sejdou v týmovce Defenders.

Zatím se neví, kdo bude protivníkem nesourodé grupy superhrdinů, ale nyní se objevila spekulace, že by to mohl být Mephisto.

Nejmenovaný zdroj tvrdí následující:

"Marvel diskutuje o tom, že by udělal Mephista ústředním protivníkem Defenders. Někdo možná může namítnout, že tenhle padouch není vhodný pro televizi (a k nim patřím i já, pozn. autora), ale to je důvod, proč je zahrnut i Iron Fist - aby připravil půdu pro nadpřirozené prvky. A také to připraví cestu pro další fázi seriálů od Netflixu jako je Moon Knight, Blade nebo Ghost Rider, kteří jsou zvažováni." 

Upřímně se přiznám, že mi to zní jako trochu vycucané z prstu, ale pravdou je, že jsem zaslechl zvěsti o tom, že se dočkáme nového Bladea a nebo hrané podoby Moon Knighta. Ale dokud s tím nepřijde někdo jiný, než "nejmenovaný zdroj", tak to budu brát s rezervou.

Jen pro upřesnění, Mephisto je v komiksu démon, který často vystupuje jako satan.

Luke se s tím nemazlí

Když už jsme se bavili o Cageovi, tak se objevila upoutávka. Tady ji máte:



Na chvíli si odběhneme ke konkurenční komiksové stáji DC Comics. V další řadě Arrow se dočkáme nové ženské postavy.

I když vlastně ne úplně nové, ve čtvrté sérii (recenze) už jsme ji viděli. Jde o Evelyn Crawford Sharp (Madison McLaughlin), která v jedné epizodě vystupovala jako falešná Black Canary.

V nové sérii bude ale mít jiné alterego a to Artemis, kterou komiksoví fandové velmi dobře znají. Jde o lukostřelkyni a dceru Huntress (tu jsme v seriálu už viděli) a záporáka Sportsmana.

Bylo oznámeno, že se jí dočkáme v několika epizodách (což není překvapení, v minulé řadě jsme přišli o několik ženských postav, takže je na místě "náhrada").

Kromě Madison v páté řadě uvidíme také herce z Živých mrtvých Chada L. Colemana. Ten ztvární mafiána Tobiase Churche. Poprvé se objeví v úvodní epizodě páté řady, ale ukáže se ve více dílech. Půjde o originální postavu, která se neinspirovala v komiksech.

Líbil by se vám Mephisto jako záporák?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat