Komiksové střípky: O čem by měla být třetí řada Agent Carter? A do Arrowa míří další bojovník proti zločinu

Pár komiksových střípků.

Stanice ABC sice po dvou řadách seriál Agent Carter (recenze) zrušila, ale fandové se nevzdávají a snaží se přesvědčit streamovací společnost Netflix, aby dala Peggy Carter další šanci. Zatím ale není nic jistého. Těžko tak říct, zda se třetí řady vůbec dočkáme. Ale plány na ni byly. A jaká měla být zápletka? To prozradila představitelka Peggy Hayley Atwell:

"V případě třetí řady se mluvilo o tom, že bychom se vrátili do její minulosti. Tvůrci mluvili o možném zvratu, předpokládám, že to mělo něco společného s její rodinou. Navrhovali, že by to mělo mít spojitost s mým bratrem. To je vše, co můžu prozradit." 

Upřímně doufám, že pokud se další série dočkáme, pak se bude věnovat založení S.H.I.E.L.D.u. To je tématika, která by asi diváky zajímala víc, než rodinné trable Carterovic rodiny. Nebo myslíte, že ne?

Další bojovník proti zločinu je tu

Pokud už jste dokoukali čtvrtou řadu seriálu Arrow (recenze), tak mi asi potvrdíte, že pátá bude mít, co dělat, aby napravila projektu reputaci. Zatím se o ní příliš neví, snad jen to, že se proti týmu Arrow postaví zákeřní záporáci, kteří ale nebudou mít superschopnosti.

Nově jsme se dozvěděli jinou informaci a to, že se představí další postava - arogantní a divoký bývalý mariňák, který se stal bojovníkem proti zločinu.

Co dalšího prozradila jedna z tvůrkyň Wendy Mericle?

"Radnice, i jako instituce, bude pro náš seriál velice důležitá. Je tu velmi pravděpodobná možnost, že konečně zjistíme, jak Oliver získal tetování Bratvy a jak se naučil mluvit rusky. Oliver pronesl, ´Nikdo nemůže znát mé tajemství´ a pak zabil onoho chlapíka v pilotním dílu, tak právě o tom zjistíme něco víc." 

Nezbývá než doufat, že půjde o zajímavou zápletku. Arrow ji potřebuje jako sůl.

Co očekáváte od páté řady Arrowa?  A co od třetí řady Agent Carter?

Zdroj: TVline, EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat