Hra o trůny: Představitelka Margaery promluvila o překvapivých událostech z finále

Herečka se vyjádřila k velkému zvratu. POZOR, SPOILERY!!!

V závěrečné epizodě šesté řady Game of Thrones The Winds of Winter (recenze) zemřelo hned několik postav. Včetně Margaery Tyrell. A její představitelka Natalie Dormer se právě o smrti své postavy rozpovídala:

"Zdá se to jako vzrušující a vhodný způsob odchodu. Margaery bojovala s Cersei do posledního dechu několik let a skončila v seriálu ne proto, že by ji porazila Cersei, ale proto, že věřila někomu jinému - Vrabčákovi - který ji ovládal. Byly jí sebrány otěže, neměla kontrolu nad situací; Nejvyšší vrabčák převzal otěže a podcenil Cersei způsobem, kterým by to Margaery nikdy neudělala."

Nejvyšší vrabčák opravdu udělal velkou chybu, že nepovažoval Cersei za nebezpečnou a současně udělal další, když neposlouchal Margaery.

"Je tu moment předtím, než Margaery a Nejvyšší vrabčák zemřou, kdy se podívají do očí a Margaery pochopí, že ho Cersei obelstila a ona kvůli tomu zemře. Je tu ten moment, kdy Jonathan Pryce předvede výraz, kdy si uvědomí, že ho obelstila Cersei. Margaery zemře proto, že Nejvyšší vrabčák podcenil Cersei." 

Podceňovat Cersei se holt nevyplácí. To už zjistila spousta postav a další to určitě čeká.

Jak se vám líbil závěrečný díl šesté řady?



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat