Hra o trůny: Cersei nemá proti Daenerys šanci, tvrdí Emilia Clarke

Matka draků se cítí pevná v kramflecích. POZOR, SPOILERY!!!

V závěru šesté řady Game of Thrones nazvaném The Winds of Winter (recenze) jak Cersei (Lena Headey), tak Daenery (Emilia Clarke) předvedly, že jsou to ženské, které vědí, co chtějí a jdou si za tím. A je jasné, že se jejich cesty brzy střetnou. Cersei má korunu, Daenerys po ní prahne a představitelka Matky draků věří, že by Cersei dokázala porazit:

"Pokud si o tom promluvíme, tak v podstatě jde o to, že má lodě, lidi, má draky, kteří chrlí oheň a vypadá to, že nemůže být zabita. A dokonce teď nemám atraktivního muže, který by si někde poblíž mě chtěl sundat košili, takže tu nejsou žádná rozptýlení."

Ovšem, Emilia Clarke ví, že to neznamená, že má Daenerys vyhráno:

"Ale tohle je Game of Thrones, takže víte, že když to s vaší postavou vypadá dobře, není v bezpečí. Protože scenáristé přemýšlejí tak, ´Aha, ty jsi máš ráda? My ji zabijeme!... Vše, co vím, je, že přichází zima... a já přináším žár!"

Střetnutí chladu a tepla se ale jen tak nedočkáme. Nejdříve to bude v dubnu příštího roku. Do té doby můžeme jen spekulovat o tom, kdo by vyšel jako vítěz z duelu Cersei a Daenerys.

Kdo myslíte, že má navrch?

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat