Hra o trůny: Jeden z herců vyvrací děsivou teorii o Sanse

Jakou? POZOR, SPOILERY!!!

V deváté epizodě šesté řady Game of Thrones nazvané Battle of the Bastards (recenze) se toho odehrálo tolik, že vám možná uniklo něco, co před smrtí pronesl Ramsay Bolton (Iwan Rheon). Sanse (Sophie Turner) řekl:

"Můžeš mě zabít. Ale teď jsem tvou součástí."

Někdo to přešel bez povšimnutí, ale jiní přišli s domněnkou, že Ramsay naznačil Sansino těhotenství.

Něco podobně děsivého by nebylo ve Hře o trůny ničím překvapivým, ale podle představitele Davose Liama Cunninghama tomu tak naštěstí není:

"Pokud neměl jeden z těch těhotenských testů ve stylu Game of Thrones, nemohl to vědět. Já si myslím... já si dokážu představit, že by to mohlo znamenat vše, co byste chtěli, aby to znamenalo, ale domnívám se, že tím mínil to, že se jí dostal do hlavy. To je to, co jsem si z toho vzal. Nikdy se ho nezbaví, kvůli tomu, co jí provedl. On ví, co jí provedl. Bylo to mimo záběr, to, co jí udělal, ale my víme, co to bylo. Ale myslím si, že se jí vryl do duše a to ze špatného důvodu."

Ano, víme, co jí udělal. Však kvůli tomu propukl velký poprask. Spousta lidí byla znechucena tím, že Ramsay Sansu znásilnil. Ale holt svět Hry o trůny je drsný a takové věci se tam stávají.

Ovšem, nejde o oficiální potvrzení/vyvrácení toho, že je Sansa v očekávání. Jen názor herce, který nemusí být pravdivý.

Já to pochopil stejně jako Liam, tedy tak, že Sansa na Ramsaye nikdy nezapomene, protože ji zlomil (i když se nakonec stala silnější a byla to ona, kdo způsobil jeho pád), ale vůbec bych nebyl překvapený, kdyby se nakonec ukázalo, že je Sansa těhotná.

Jak jste Ramsayův proslov pochopili vy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat