Živí mrtví: Jak na tom bude Rick na začátku sedmé řady?

Ne zrovna skvěle.

Sedmá řada The Walking Dead se teprve začala natáčet, takže nemůžeme očekávat, že nás tvůrci zavalí hromadou informací. Ale čas od času vypustí nějakou obecnější frázi a to je i případ spoluautora komiksové předlohy/konzultanta na seriálu Robert Kirkmana, který pronesl pár slov o Rickovi (Andrew Lincoln). Robert dostal otázku, zda bude bývalý policista "naprosto zlomený" a odpověď byla krátká, ale jasná:

"Řekl bych, že je to správný předpoklad. Premiérový díl sedmé řady bude obtížný pro všechny... speciálně pak pro Ricka."

Jak jsem řekl, nic moc popisného a navíc, to asi není žádné překvapení. Někdo z jeho společníků (těžko očekávat, že to bude Rick) skončil s rozmlácenou hlavou. Tím pádem je jasné, že to pro něj nebude snadné, když se považuje (a některými je považován) za vůdce skupiny přeživších.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: RECENZE ZÁVĚREČNÉHO DÍLU ŠESTÉ ŘADY THE WALKING DEAD

Je tak logický předpoklad, že mu "rupne" nebo ho to minimálně hodně poznamená. Ale co bude po jeho zhroucení následovat, to zjistíme až za pár měsíců. Sedmá řada odstartuje s největší pravděpodobností v říjnu.

Co myslíte, že čeká na Ricka?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat