Teorie velkého třesku: Kdy by mohl podle představitele Raje seriál skončit?

Ví Kunal Nayyar, kolik řadu bude mít oblíbený sitcom?

Nedávno skončila už devátá řada The Big Bang Theory (recenze) a i po tolika letech je sledovanost více než skvělá. Ale to automaticky nemusí znamenat, že s námi bude seriál ještě dlouhé roky. Věřte tomu nebo ne, někteří tvůrci preferují pravidlo "v nejlepším přestat" a nechtějí držet seriál na obrazovce až do doby, kdy je z něj hodně slabý odvar prvních řad.

Zatím není jasné, kdy se s Teorií velkého třesku rozloučíme, oficiální rozhodnutí nepadlo, ale představitel Raje Kunal Nayyar na londýnském Comic-Conu prozradil následující:

"Podívejte - další řada, jak je uvedeno v našich smlouvách, by mohla být poslední sérií Big Bang Theory. Abych byl naprosto upřímný... vím, že lidé chtějí vědět, co se stane po desáté řadě. Ale já nevím, co se stane." 

Jistě, to že nemají herci smlouvy na další řady, neznamená, že se jich nedočkáme. Ale faktem je, že jedna dekáda už je dlouhá doba a některé hvězdy se možná budou chtít vydat jiným směrem (a to i v případě, že by jim stanice CBS nabídla hodně slušný balík).

Je tu možnost, že desátá sezóna nebude finální, ale i tak by asi bylo na místě se začít pomalu připravovat na konec seriálu. I legendární Přátelé se rozloučili desátou řadou. A to byla jejich sledovanost výtečná.

Baví vás ještě Teorie velkého třesku?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat