Komiksové střípky: Co se ví o záporácích z dalších řad Legends of Tomorrow a Arrow?

Co čekat od padouchů? POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

První řadu Legends of Tomorrow máme za sebou a netřeba připomínat, že jejím ústředním záporákem byl Vandal Savage (Casper Crump). A upřímně, přestože v komiksech od DC je to jeden z nejhrozivějších padouchů, ten hraný působil poněkud... méně strašlivě. Ale vypadá to, že ve druhé sérii se dočkám někoho, kdo reputaci zloduchům napraví. Tvrdí to alespoň producent seriálu Marc Guggenheim:

"Záporák druhé řady vlastně nebude zástupcem rasy Thanagarianů. Bude to něco úplně jiného. Vše, co můžu o nemesis ze druhé řady říct je, že Vandal Savage byl proti němu procházkou růžovým sadem. Bude větší, mnohem větší hrozba. Zatím víc neřeknu, protože to, co odhalíme, bude hodně velké. Lidé si budou říkat, ´Vandal kdo?´, až zjistí to, proti komu se tým postaví. Bude to mnohem větší, než si umíte představit. To vám můžu zaručit." 

Tak to jsem zvědavý, s kým se tvůrci vytasí. Těžko hádat, v komiksech se prohání hromada hrozivých padouchů. Máte nějaký tip?

Shodou okolností se ale o zloduchovi rozpovídal i Stephen Amell. Naznačil, co můžeme očekávat od protivníka, kterému budou hlavní hrdinové čelit v páté řadě Arrowa:

"Zaslechl jsem, že náš padouch, náš záporák, je někdo, koho můžete nabídnout jen jednou v páté, šesté nebo sedmé řadě našeho seriálu."

Herec dodal, že ví i další detaily, ale nechtěl jich moc prozradit. Přesto něco málo dodal:

"Pokud vím, oni nemají superschopnosti. To vám můžu říct." 

Zajímavé je, že použil termín "oni", takže je jasné, že se můžeme těšit na skupinu padouchů. Uvidíme, zda budou tak hroziví, jak Stephen slibuje.

Kdo by se vám líbil jako protivníci týmu Arrow v další sérii?

Zdroj: THR, Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat