Hra o trůny: Představitel Rickona Starka promluvil o jedné fanouškovské teorii

Které? POZOR, SPOILERY!!!

Pokud jste viděli aktuální epizodu Game of Thrones jménem Oathbreaker (recenze), tak vás určitě zaskočilo to, že se po dlouhé době objevil Rickon Stark (Art Parkinson) a také jeho zlovlk Chundeláč. Respektive jeho hlava.

Ovšem, někteří všímaví diváci upozornili na to, že byla docela malá a začali tak spekulovat, že to nemusel být Chundeláč.

Art Parkinson má ale jasnou odpověď na to, zda to byl on:

"Ano, řekl bych, že ano. Byl jsem trošku zklamaný, díval jsem se na ty psy, které jsme měli na place... a už s nimi doopravdy nebudete. Když jsem četl, že je Chundeláč mrtvý, byl jsem určitě trochu smutný."

Naděje jsou tedy fuč, byl to Chundeláč. To asi mnohé diváky rozladí, ale nedá se nic dělat, oblíbený zlovlk je pryč.

A bohužel si herec, na rozdíl od kolegyně Sophie Turner (Sansa Stark), nemohl představitele svého zlovlka adoptovat:

"Jsme si s ním blízcí, ale mamka to nedovolila - všem nám byla nabídnuta šance adoptovat psy a vzít si je domů, ale my už máme dva psy a mamka si myslela, že ostatní psi si nebudou rozumět s obřím huskym, který pobíhá po domě." 

Ale zase mu maminka dovolila se častěji dívat na Hru o trůny, což mu předtím neumožnila (ne, že by se člověk mohl divit, je mu teprve čtrnáct a Game of Thrones není podívaná pro caparty).

"Aktuálně je mi dovoleno, abych se díval častěji. Myslím, že se můžu dívat, protože do značné míry vím, co se v seriálu děje. Nestačil jsem to ještě úplně dohnat. V současné chvíli jsem u druhé řady, ale mám mnoho přátel, kteří se dívají a díky nim vím, co se děje." 

Co myslíte, že na Rickona čeká?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat