Živí mrtví: Neuvěříte, čím se živil Negan před zombie apokalypsou

Ne, opravu neuvěříte.

O Neganovi (Jeffrey Dean Morgan), nově představeném záporákovi z The Walking Dead víme, že je charismatický šílenec a má rád basebalové pálky. Ale zatím jsme netušili, čím vlastně byl v době, kdy se ještě po světě neproháněly oživlé mrtvoly.

PODOBNÉ ČLÁNKY: RECENZE FINÁLE ŠESTÉ ŘADY ŽIVÝCH MRTVÝCH

S odpovědí ale přišel komiks Here´s Negan, z něhož byly uveřejněny první čtyři stránky, díky kterým fandové zjistili, že Negan byl učitel a trenér ping-pongu. Ano, Negan se snažil naučit děti stolní tenis. Ale jeho metody byly poněkud ráznější, uvolněná část komiksu ukazuje, že když jeden capart prohrál, Negan mu to dal pořádně sežrat.

Je to docela zajímavá informace. Těžko by asi někdo odhadoval, že se tenhle drsný maniak živil zrovna tímhle. Respektive práce ve školství není takovým šokem, člověk musí být trošku psychopat, aby ji zvládl, ale koučování ping-pongu, to je překvapení.

Kromě toho, z dostupných stránek jsme zjistili také, že měl Negan přítelkyni. Ale na to, jaký byl její osud, si musíme ještě počkat. Zbytek z celkem 48 stran bude uvolňováno postupně.

Jaké byly vaše tipy, pokud jde o minulost Negana?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat