Téma: Kompletní přehled chystaných nových seriálů

Co má v plánu stanice ABC?

Aktuální seriálové sezóna se pomalu chýlí ke konci a televizní stanice už samozřejmě plánují, kterými novinkami chtějí zajmout diváky. V následujících dnech se tak podíváme na to, které pilotní epizody objednaly stanice velké pětky (ABC, CBS, NBC, FOX a The CW). Podle toho, jak se jim budou líbit, rozhodnou, zda dostanou seriály celou řadu nebo skončí v zapomnění.

ABC

Komedie

Chuck & Bean

Komedie o nepravděpodobném přátelství dvou podivínů Chunka (Cyrus Arnold) a Beana (Simon Belz), z nichž každý má velmi odlišné rodiče. Jako inspirace posloužily životní příběhy autorů Eda Herroa a Briana Donovana.


Downward Dog

Seriál inspirovaný stejnojmennou webovou sérií, která se zaměřuje na ženu jménem Nan (Allison Tolman) a jejího psa. Ovšem, netradičním prvkem je, že se dočkáme promluv do kamery ve stylu Takové moderní rodinky, které bude pronášet pes.


Dream Team

Marty Schumacher (Justin Long) trénoval fotbalový tým deset let a nakonec se mu ho podařilo dovést až na národní šampionát. Ale teď musí začít od začátku s hodně nesourodou skupinkou osmiletých dětí a jejich rodičů.


The Fluffy Shop

Částečně autobiografická komedie o herci/komikovi Gabrielu Iglesiasovi a jeho nevlastním otci, šéfovi, rodině a přátelích. A také o tom, jak zvládá rodinný život v oněch pár dnech, kdy není na cestách.


Hail Mary

Starosta malého města Mary Wolf (Casey Wilson) má rozhádané sourozence, umírajícího otce, rozladěné občany, město těsně před bankrotem a mafii, která mu dýchá na krk. Může mu pomoci jen zázrak - a tak jeden zfalšuje. Inspirovanáno seriálem Braunschlag.


Pearl

Poté, co živelná ženská hlava rodiny zjistí, že má rakovinu, rozhodne se kontrolovat a načrtnout každý aspekt života její rodiny předtím, než zemře.


The Second Fattest Housewife in Westport

Rodinná komedie, jejíž hrdinkou je Katie, odhodlaná žena, která vychovává svou nedokonalou rodinu v bohatém městě plném "perfektních" žen a jejich "bezchybných" potomků.


Speechless

Rodina s dítětem se "speciálními potřebami" je dobrá ve vypořádávání se s výzvami a skvělá ve vytváření nových.


Square Roots

Muž (Adhir Kalyan) z rodiny logicky smýšlejících inženýrů je odhodlaný využít svůj "dar" a pomáhat lidem, které miluje s jejich každodenními problémy - ať už se jim to líbí nebo ne.


Toast

V průběhu nácviku svatební večeře Maxe (Jono Kenyon) a Page (Jerrika Hinton) jejich různorodá rodina a přátelé připíjejí páru a přednášejí vtipy, které se ho týkají - ale ukáže se, že přípitky to vždy nepopisují dobře. Komedie prozkoumává skutečný příběh jejich komplikované, zábavné a povědomé cesty k manželství.


Zatím nepojmenovaná komedie

Seriál se zaměří na třicátnici (Jenna Elfman), jejíž život je obrácen vzhůru nohama, když se konečně setká s láskou svého života - rozvedeným otcem tří dětí. A situace se ještě zkomplikuje, když se znovu objeví její mírně ujetá imaginární kamarádka, kterou si vytvořila jako dítě a chce ji pomoci s přerodem ze svobodné dívky v ženu připravenou na rodinu. Hlas imaginární kamarádce poskytne Rachel Dratch.


Zatím nepojmenovaná komedie

Veselá lesbička a její nejlepší kamarád, neurotický heterosexuální muž, prožívají své nesourodé ale důležité přátelství a společně se také snaží zvládnout svět randění.


Dramata

Conviction

Seriál vypráví příběh Carter Morrison (Hayley Atwell), brilantní dcery bývalého prezidenta, které se ale zatím nedaří dělat věci správně. Carter je vydírána, aby přijala pozici šéfky jednotky Conviction Integrity Unit. Společně s týmem právníků, vyšetřovatelů a forenzních expertů pracují na případech, u kterých je podezření, že byly odsouzeny nevinné osoby.


The Death of Eva Sofia Valdez

Imigrantka, která zbohatla, přestože vyrůstala v nuzných poměrech, Eva Sofia Valdez (Gina Torres) je oslavovanou miamskou podnikatelkou a obhájkyní práv imigrantů. Ale její úspěch je poháněn neukojitelnou ambicí, která může zničit její rodinu, touhou po pomstě proti jejímu milenci, který ji zradil a ozvěnami minulosti, které hrozí odhalením toho, jaké temné oběti musela Eva Sofia přinést, aby si splnila americký sen. Seriál je popisován jako MacBeth v kubánském stylu.


Designated Survivor

Seriál se zaměřuje na méně důležitého člena americké vlády (Kiefer Sutherland), který je najednou jmenován prezidentem po katastrofickém útok během kterého bylx zabity všechny výše postavené osoby ve frontě na post prezidenta. Seriál je popisován jako rodinné drama o obyčejným muži v neobyčejné situaci, okořeněné o nádech konspiračního thrilleru.


The Jury

Seriál, který je popisován jako kombinace 12 rozhněvaných mužů a podcastu Serial. The Jury mapuje soudní proces vraždy skrze oči jednotlivých členů poroty, prozkoumává jejich předsudky a zkušenosti, které ovlivňují jejích rozsudek a pozornost je věnována i tomu, jak se jejich předsudky postupem času mění.


Marvel´s Most Wanted

Spin-off k Agents of S.H.I.E.L.D. se zaměří na dobrodružství Bobbi Morse/Mockingbird (Adrianne Palicki) a Lance Huntera (Nick Blood).


Model Woman

Rodinná mýdlová opera inspirovaná knihou Roberta Lacey Model Woman: Eileen Ford and the Business of Beauty. Seriál je zasazen do sedmdesátých let minulého století, kdy se odehrávaly notoricky známé "Model Wars". V centru dění je Bertie Geiss - divoká ženská hlava rodiny a nekompromisní podnikatelka, která šéfuje mezinárodně proslulé modelingové agentuře.


Notorious

Seriál inspirovaný skutečným příběhem proslulého obhájce zločinců Marka Geragose a producentky kabelových zpráv Wendy Walker. Drama, které nabídne provokativní pohled na unikátní, sexy a nebezpečné spojení kriminálního práva a médií.


Presence

Seriál se zaměří vojenskou veteránku Presence Foster (Stephanie Sigman), která se ponoří do rozmanitého a pestrého světa Los Angeles, když se náhodou stane soukromou vyšetřovatelkou bez licence.


Spark

Seriál se bude odehrávat v alternativní historii, ve které je svět poháněn benzínem a uhlím. V centru dění bude boj o moc mezi dvěma rodinami. Významnou roli bude mít i mladá rebelka, která má nápad, který by mohl dostat obě rodiny na novou úroveň.


Still Star-Crossed

Historická drama, které začíná tam, kde skončili Romeo a Julie. Dočkáme se zrad, palácových intrik a zvrácených romancí mezi Monteky a Kapulety, kteří se musejí vypořádat s tragickou smrtí mladých milenců. Jako inspirace posloužila kniha Melindy Taub.


Time After Time

Inspirováno románem Time After Time od Karla Alexandra. Jedná se o drama, které použije román z roku 1979 a film, jako odrazový můstek pro epické dobrodružství mladého H.G. Wellse (Freddie Stroma) a jeho stroj času.


Broken

Život bezcitného rozvodového právníka z Dallasu se změní, když se u jeho emocionálně zraněné a na lásce závislé sestře znovu projeví sebezničující tendence a odhalí dlouho ukrývaná rodinná tajemství.

Zaujal vás nějaký námět?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat