Flash: Dočkáme se dalších rychlíků?

Navlékne někdo z klaďasů kostým?

V komiksovém seriálu Flash je sice ústředním hrdinou Barry Allen, ale není to jediný rychlík. Prohání se nám jich na obrazovce spousta. Přibudou nám další?

To je logická otázka, protože ve druhé řadě se představili Wally West (Keiynan Lonsdale) a Jesse Chambers Wells alias Jesse Quick (Violett Beane). Jak asi víte, tak Wally je v komiksu třetím Flashem a Jesse Quick je dalším legendárním rychlíkem.

Ovšem, podle výkonného producenta Andrew Kreisberga bude Flash jediným hrdinou/rychlíkem, kterého budeme v blízké budoucnosti potkávat:

"V současné chvíli se seriál jmenuje The Flash. Barry Allen je jediným Flashem. Samozřejmě, jsou tu očekávaní, která s týkají těchto postav a to, zda k tomu dojde je součástí zábavy a radosti ze sledování seriálu. Nikdy to nebude Spider-Man a jeho úžasní přátelé. Vždy to bude The Flash."

Zaprvé, je zajímavé, že zmiňuje superhrdinu od konkurenčního Marvelu a zadruhé, já myslel, že už to je Flash a jeho úžasní přátelé, Barry má skvělý tým spolupracovníků.

Ale očividně nemůžeme očekávat, že k nim brzy přibude další rychlík, ať už je řeč o Wallym nebo Jesse. Ti možná časem dostanou schopnosti, ale zatím to tak rozhodně nevypadá.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat