Živí mrtví: Kdo zná pravdu o tom, koho zabil Negan?

Jeden z herců prozradil, že to ví.

Zatím jen Norman Reedus (Daryl Dixon) přiznal, že zná totožnost toho, koho Negan (Jeffrey Dean Morgan) zabil ve finále šesté řady The Walking Dead (recenze). Ostatní tvůrci a herci buďto tvrdí, že netuší, kdo je oním nebožákem nebo prohlásili, že o tom nebudou mluvit.

Kdo tedy vlastně ví, čí hlava skončila jako rozmašírovaný meloun? Odpověď zná Tyler James Williams (Noah). Což je trošku zvláštní, protože jeho postava už v seriálu nežije. Ale herec pro Sirius Radio prozradil následující:

"Ano. Ano, vím to... Musíte pochopit, že showrunner ví všechno, řadu po řadě, takže to lidé věděli, ale nesmíme nic říct. Nikdo nesmí nic říct. Je tak lepší prohlásit, že nic nevíme." 

Pokud Tyler skutečně zná totožnost zabitého, pak si těžko představit, že ostatní herci ne. Speciálně ti, kteří v seriálu stále působí.

Jestliže jde o mě, tak věřím tomu, že obsazení pravdu zná, ale nechce ji prozradit. Tvůrci neradi vidí, když herci "vyslepičí" spoilery. Na tom není nic divného. A bylo by logické, kdyby hvězdy seriálu raději tvrdily, že nic nevědí, než aby neustále čelily otázkám "Kdo to je? Kdo to je?" I když, stejně se jich na to určitě ptá i tak dost lidí.

Koho podle vás Negan zabil?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat