Živí mrtví: Co bylo na natáčení finále nejhorší pro představitelku Michonne?

Pro nás to byl nepovedený závěr, co ale nejvíc zaskočilo Danai Guriru?

Nechci se v tom už moc šťourat, ale faktem je, že závěr (recenze) šesté řady The Walking Dead prostě nebyl ideální. Především cliffhanger, kterého jsme se dočkali, byl hodně kontroverzní (a tím myslím, že byl nepovedený a naštval spoustu lidí). Asi se tak hromada diváků shodne na tom, že nejhorší věcí na poslední epizodě byly právě závěrečné minuty.

Ale co bylo nejobtížnější pro herce? Konkrétně pro představitelku Michonne Danai Guriru? To prozradila pro The Wall Street Journal:

"Bylo to intenzivní. Šlo o dvoudenní natáčení, mrzlo. Byli jsme na kolenou na kamíncích. Bylo to drsné. Tím myslím, že to bylo fakt drsné. My jsme se museli vypořádat s hromadou týpků. Od kanibalů, kteří se nás pokusili sníst, až po Guvernéra. Vyvinuli jsme si schopnosti zvládnout to a teď jsme narazili na slepou ulici... Bylo to děsivé, protože víte, že se má stát něco hrozivého, co je mimo vaši kontrolu a pro tyhle postavy, jako je Rick a Michonne je nejbolestivější věcí, pokud je něco mimo jejich kontrolu." 

Tak náročné natáčení a kvůli tak nezvládnutému konci. To naštve. Ale zase malou útěchou může pro herce být, že finále bylo docela povedené, pokud pomineme samotný závěr.

Živí mrtví se vrátí v říjnu. Těšíte se?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat