Hra o trůny: Šestá řada bude ta dosud nejepičtější, slibuje představitel Lorase Tyrella

A ovlivní jeho role v seriálu Iron Fist účast v Game of Thrones?

Nějakých jedenáct dnů nám zbývá do startu nové série Hry o trůny. A málokdo asi pochybuje o tom, že to bude bombastická podívaná. Ostatně, byla dosud nejdražší (celý článek) a navíc ukázky (například nedávno zveřejněný trailer) dávají vědět, že nás čeká velkolepý zážitek.

Ale kdybyste přece jen pochybovali, tak Finn Jones, představitel Lorase Tyrella slibuje, že to bude epické. Vlastně nejepičtější. Nejen to prozradil v rozhovoru pro server EW:

Co je pro vás nejvíce vzrušující na šesté řadě?

"HBO znovu do seriálu investovalo víc peněz, talentu a umu. Máte pocit, jako by se to posunulo na novou úroveň, o čemž jsem si ani nemyslel, že je to možné. A teď je příběh plně v rukou showrunnerů, oni teď opravdu vyprávějí příběh a je to poprvé. To je vzrušující. Odvedli fantastickou práci. Riskujeme a vyprávíme příběh odlišně ve srovnání s předchozími řadami. A co je opravdu zajímavé, je to, že se většina postava změnila tak moc, že jde o úplně odlišné lidi ve srovnání s tím, kde začali v první řadě. Pátá série byla o lidech, kteří se pohybují všude kolem a spousta věcí se mění. Teď se změny odehrály a je to o tom, aby se přizpůsobili a přežili všechny ty nové změny. David a Dan (David Benioff a Dan Weiss, tvůrci seriálu, pozn. redakce) nedávno prohlásili, že tento rok je každá epizoda povedená a je to pravda. Četl jsem všechny scénáře a každá epizoda je opravdu intenzivní. Bezpochyby to bude dosud nejepičtější řada."

PODOBNÉ ČLÁNKY: NEJLEPŠÍ ŘADA, KTEROU JSME NATOČILI, VĚŘÍ TVŮRCI

Samozřejmě, spousta herců z Hry o trůny pracuje na více než jednom projektu, protože jejich role vyžadují poměrně malé množství času na obrazovce. Ale od doby, kdy jste byl obsazen do seriálu Iron Fist, se mě někteří fanoušci na Twitteru ptají, jestli to znamená něco špatného pro Lorase.

"Určitě můžu dělat oba seriály. Jen to, že jsem se upsal této práci neznamená, že nebudu dělat další řady Hry o trůny."

PODOBNÉ ČLÁNKY: FINN JONES SE ROZPOVÍDAL O PŘÍPRAVÁCH NA ROLI IRON FISTA

Loras je v této řadě v nepříjemné situaci, že?

"Loras je bezesporu ve velmi záludné situaci. Celá jeho rodina je. Budou velmi zkoušení. Můžeme jen doufat, že dobro zvítězí. Mám na své straně zdroje - Mám neuvěřitelnou sestru, která o mě velmi pečuje a zvrácenou babičku, která je velmi chytrá. V mém týmu jsou silné ženy. Doufám, že ser Loras přežije, ale nebude to snadné a bude zkoušen - více než jedním způsobem."

Naposledy, když jsme ho viděli, byl usvědčen během jeho soudu. Předpokládám, že je ve vězení?

"Byl tam ponechán, aby tam shnil. Je v izolaci. Spousta fanatiků s ním zachází velmi špatně. V páté řadě jsme viděli, jak v nevěstinci zacházeli s gayi. Tihle věřící muži a ženy nevnímají homosexuální lidi příliš hezky. Čelí velmi těžkým časům. Byla to také postava, která byla zvyklá na privilegia a moc. Byl tvrdě trénován a exceloval v případě různých talentů a dovedností, ale také byl zvyklý na určitý komfort. Nikdy nebyl ve válce. Je rytířem léta a teď je tomu úplně jinak. Nikdy nečelil opravdu obtížným výzvám." 

Vypadá to, že většina herců ze Hry o trůny musí v určitou chvíli strávit nějaký čas v cele. 

"Ano. Musím si své místo zasloužit. Je to univerzita Hry o trůny, musíte sedět v cele, abyste se dostali na novou úroveň. Doufám, že projdu!". 

Jak se těšíte na novou řadu?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat