Hra o trůny: Představitelka Daenerys chce více mužská nahoty, představitelka Aryi hezčí kostým

Ženské rozmazlené.

Je to hodně překvapivá změna. Před pár měsíci Emilia Clarke kritizovala množství samoúčelné nahoty v seriálech a filmech, v poslední době ale volá po tom, aby jí naopak bylo víc. Především mužské. Pravda, pokud jde o dámy, tak těch se v Games of Thrones odhalila hromada, ale pánové jsou větší stydlíni. A to se herečce příliš nelíbí, v talkshow Conan prohlásila:

"Je tam spousta ženské nahoty, včetně té mé a mám pocit... Myslím si, že bychom měli mít určitou rovnost, pokud jde o mužskou a ženskou nahotu... Svoboda penisu." 

Musím se tedy Emilii omluvit, vysloveně nechce více nahoty, ale ráda by viděla to, že když už se musejí tak často svlékat ženy, tak by to samé měli dělat i muži. Tak uvidíme, zda se v šesté řadě splní její přání. Já bych se bez toho tedy obešel, ale ženské publikum by asi bylo rádo.

Ale Emilia není jediná nespokojená herečka. Maisie Williams, která ztvárňuje Aryu Stark zase není příliš nadšená z toho, jaký má kostým. Prozradila to v pořadu Late Night with Seth Meyers, kde se ke svému ne zrovna pěknému "ohozu" vyjádřila následovně:

"Řekla jsem něco jako, ´Hej, já chci vypadat jako holka. Lidé si budou myslet, že jsem na obrazovce malý kluk.´ Pamatuji si, že jsem to poté pochopila. Zpětně jsem si pouštěla nějaké scény a řekla si, "Vypadáš jako chlap.´ A já chtěla nějaké pěkné šaty a korzety a chtěla jsem vypadat jako dáma. A pak jsem natočila film, který byl inspirovaný mládím Mary Shelley. Pobíhala jsem kolem s Elle Fanning v korzetu. Dělala jsem to tři dny. Můj bože, jak jsem se rychle vrátila ke kalhotám. To nebylo nic pro mě." 

To není žádné velké tajemství, že korzety nejsou nic příjemného. O tom by mohl Danny Glover ze Smrtonosné zbraně vyprávět. Je sice pravda, že díky nim člověk vypadá o něco štíhleji, ale stěží se zvládne nadechnout. Není tak divu, že Maisie se raději vrátila k něčemu pohodlnějšímu. I když by asi ocenila, pokud by občas mohla chodit oblékaná jako zástupkyně jemného pohlaví a ne jako ušmudlaný kluk.

Zda se dočkáme více pinďourů a toho, že bude mít Arya hezčí oblečení, zjistíme už 24. dubna, kdy začíná šestá řada Game of Thrones.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat