Hra o trůny: Který herec nenechal na pokoji mrtvolu Jona Snowa?

Srandičky, srandičky.

Jestli spatříme Jona Snowa (Kit Harington) v nové řadě živého, to je ve hvězdách. Tvůrci a herci sice tvrdí, že ne, ale někteří fandové tomu nechtějí uvěřit. Faktem ale je, že v šesté sérii Game of Thrones bude k vidění jeho mrtvé tělo. To si samozřejmě zahrál Kit Harington (který to s humorem nazval svou nejlepší prací). A jeden z jeho kolegů mu nedal pokoj, ani když měl herec nehybně ležet a předstírat, že je na onom světě.

Kdo je ten rebel? Liam Cunningham (Davos), který to prozradil pro TVline. Také ale řekl, že představovat zesnulého není lehká práce, i když to tak může vypadat:

"Mrtvolu zahrál dobře. Je to nevděčná práce, být mrtvým tělem. Je to opravdu obtížné, speciálně během dlouhých scén. Být tam a nedýchat. A štáb na vás zapomene. Nikdo na vás nemluví. Překračují vás. Je to opravdu zvláštní dynamika. Jste ignorovaný a mrtvý. A terorizovaný. Pohrával jsem si trochu s jeho krásnými vlasy. Musíte si prostě užít trochu legrace s někým, kdo je v dané scéně mrtvý. Je to pro herce jako červený hadr pro býka. Trocha pošťuchování. Děláte věci, které mají otravovat herce. Je to vaše práce. Musíte využít příležitosti. Musíte to dělat, abyste zvládli den."

Kluci se asi na place nenudí. Ale proč ne, člověk si musí užít srandu, když natáčí tak depresivní seriál, kde se umírá jako na běžícím pásu.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat