Tvůrkyně The Walking Dead chystá další hororový seriál

O čem bude?

Živí mrtví patří k největším seriálovým hitům posledních let a tak jsou jeho tvůrci na roztrhání a můžou si vybírat, na čem chtějí pracovat. Gale Anne Hurd, která u The Walking Dead působí jako výkonná producentka, už ví, co bude jejím dalším projektem.

To je sice důležitá práce, ale není tak časově náročná, aby nebylo možné vzít si nějaký "kšeft" navíc. A tak Gale začala připravovat další sérii. Jmenuje se Lore a bude opět spadat do hororového žánru. Inspirací se stal stejnojmenný podcast, který se věnuje hororovým příběhům z reálné lidské historie.

Podcast, za kterým stojí Aaron Mahnke, je velmi úspěšný, měsíčně si ho pustí zhruba dva miliony lidí. Pokud jde o seriálovou verzi, tak bude kombinovat hlasový komentář a skutečné i speciálně pro seriál natočené záběry.

A Gale slibuje, že to bude něco:

"Jsem nadšená, že spojím síly s Propagate na tomhle opravdu mrazivém a zneklidňujícím projektu. Lore je skutečný materiál, díky kterému budete v noci vzhůru."

Aktuálně sice není jasné, na které televizi seriál poběží, ale nepochybuji o tom, že se ho nějaká ujme. On slogan "Od producentky Živých mrtvých" zní hodně líbivě.

Zajímal by vás podobný projekt?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat