Chirurgové: Katherina Heigl lituje toho, jak "zdrbla" seriál

Mlčeti zlato.

Základní pravidlo, které by si měly seriálové hvězdy osvojit, zní "Nepomlouvejte tvůrce a seriál." Katherine Heigl to ale porušila a to vedlo k jejímu odchodu ze seriálu Chirurgové. Teď se po několika letech opět vyjádřila k dané situaci a uvědomuje si, že udělala chybu:

"Neměla jsem nic říkat veřejně, ale v dané době jsem si myslela, že si toho nikdo nevšimne. Nemyslela jsem si, že že si novináři všimnou, kdo se přihlásil a kdo ne. Já se prostě jen v tichosti nepřihlásila. A pak se z toho stal příběh a já měla dojem, že se k tomu musím vyjádřit." 

Jestliže si nevybavujete, o co jde, tak v roce 2008 Katherine stáhla své jméno ze seznamu kandidátů na cenu Emmy a v následných rozhovorech uvedla, že si nemyslí, že jí seriál poskytl takový materiál, který by si Emmy zasloužil.

To samozřejmě nepotěšilo tvůrkyni Chirurgů (a hromady dalších hitů) Shondu Rhimes a následné kočkování skončilo odchodem Katherine .

Ale zatímco Shonda se ani po letech nevyjádřila v tom smyslu, že by toho litovala, Katherine si uvědomuje, že z její strany to nebylo úplně ideální:

"Určitá má část si myslela, protože jsem rok předtím vyhrála, že potřebuji šťavnatý, dramatický, emotivní materiál a prostě jsem ho v dané řadě neměla. Myslím, že bylo v seriálu 12 stálých herců a všichni si zasloužili šťavnatou, dramatickou a emocionální řadu. Nejsem scenárista, ale umím si představit, že musí být velmi náročné poskytnout to všem." 

Chybí vám Katherine v Chirurzích?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat