Hra o trůny: Další herečka míří do komiksového filmu. A kým byla inspirována postava Ramsayho?

A kdo z obsazení si zahraje mladého Hitlera?

Vypadá to, že další herečka z Game of Thrones zamíří do universa Marvel. Brzy se nám představitelka Sansy Stark Sophie Turner ukáže jako Jean Grey v X-Men: Apocalypse a teď to vypadá, že Maisie Williams (Arya Stark) možná zamíří do spin-offu k X-Menům jménem New Mutants.

Zatím jde o nepotvrzenou spekulaci, ale herečka se k ní přesto vyjádřila:

"Nemůžu k tomu nic moc dodat, ale naprosto bych zbožňovala možnost být toho součástí, být součástí rodiny Marvel. New Mutants vypadají naprosto skvěle a já vždy zbožňovala představu spin-offů a Joshua Boone (režisér a scenárista filmu, pozn. redakce) je nesmírně talentovaný. Takže ano, počítejte se mnou." 

Dohady mluví o tom, že herečka je zvažována pro roli mutantky jménem Wolfsbane, která, což je s ohledem na její jméno velké překvapení, disponuje schopnostmi podobnými vlčím.

Šílený a šílenější

Asi se shodneme na tom, že Ramsay Bolton (Iwan Rheon) je jednou z nejujetějších postav v Game of Thrones. A jeho představitel Iwan znovu ztvární hodně zvrácenou postavu:

"Hraji mladého Hitlera. Už mě obsazují hlavně do určitého typu rolí!"

Pro herce nemůžu být zase tak velké překvapení, že si ho začali filmaři vybírat do rolí šílenců, když mu to tak jde. Mladého Hitlera si zahraje v televizním filmu Adolf the Artist. Ovšem, nepůjde o klasický historický projekt, ale satirickou podívanou z doby, kdy se Hitler snažil prosadit jako umělec, ale vůbec se mu to nedařilo.

Kromě Iwana uvidíme ve filmu i Ruperta Grinta (Ron Weasley z Harryho Pottera). Ten ztvární Augusta Kubizeka.

Mimochodem, když už jsme u toho Ramsaye, tak Rheon prozradil, kdo byl inspirací pro jeho ztvárnění:

"Je to něco mezi Jokerem z Temného rytíře a Denisem - postrachem okolí s troškou Liama Galleghera (člen skupiny Oasis, pozn. redakce)."

Svérázná kombinace osobností, to se musí nechat.

Další řada Hry o trůny startuje už 24. dubna.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat