Živí mrtví: Představitel Daryla slibuje nejdrsnější finále. A co se přihodilo v aktuální epizodě?

Norman Reedus prozradil pár zajímavých věcí. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud už jste měli možnost zhlédnout aktuální epizodu The Walking Dead, víte, že skončila velkým cliffhangerem. Ten vyděsil snad všechny fandy Daryla. Právě jeho představitel Norman Reedus se rozpovídal pro server TVline o tom, co jsme viděli i o tom, co ještě uvidíme:

Je něco, co můžete prozradit, abyste uklidnil své fanoušky?

"To, co jste viděli, že se stalo, se stalo. Není to trik. Určitě byl střelen Daryl. Neřeknu vám, kam byl zasažen. Ale viděli jste Dwighta, jak zmáčkl spoušť a byla to Darylova krev."

Je mrtvý?

"Nemůžu prozradit, jestli není nebo je mrtvý. Ale určitě byl zasažen (smích)."

Producenti vždy říkali, že nikdo, možná vyjma Andrew Lincolna, není v bezpečí. Ale myslím, že je existuje názor, že s ohledem na Darylovu enormní popularitu, jste v podstatě nedotknutelný. Jak se cítíte, pokud jde o vaše bezpečí v seriálu?

"Nikdy jsem se necítil v bezpečí. Nemyslím, že někdo z nás se cítí v bezpečí - včetně Andrewa. Myslím, že každý jeden z nás ví, že může kdykoliv jít. To je svět, ve kterém žijeme. To je realita. Můžeme jít kdykoliv."

Řekněme, že je Daryl mrtvý. I když se to zdá velmi nepravděpodobné, ale řekněme, že je to vaše finální epizoda. Když se ohlédnete, litujete něčeho? Není tu nějaká konkrétní rozlučková scéna - například mezi Carol a Darylem - o kterou byste stál? Nebo nechtěl byste stanou tváří v tvář Neganovi?

"Je tu spoustu děje, který se týká Daryla... Ale tak to je u všech postav. Myslím, že všichni herci si přejí, aby měli scénu s touhle postavou nebo měli víc času s tamtou postavou. Ale naším cílem je odvyprávět větší příběh. Jsou tu určité cesty, kterými bych se rád vydal. Ale nevím, jestli bych to nazval, že toho lituji."

Pokud budeme předpokládat, že Daryl žije, viděl byste ho rád ve vztahu podobného tomu, které mají jiné postavy jako Glenn a Maggie nebo teď i Rick a Michonne?

"Nejsem proti tomu. Líbí se mi, jak se všechny ty postavy kolem mě dávají dohromady. Můžu se vydat oběma cestami. Tou, kdy to Daryl mít bude a tou, kdy to Daryl nikdy mít nebude."

Myslíte, že je toho Daryl schopný?

"Blíží se tomu. Nemyslím si, že tomu byl přístupný až do tohoto okamžiku, abych byl upřímný. Cítil spoustu úzkostí a obav. A je to zběsilý rebel, pokud jde o nějaké věci. Ale myslím, že se konečně dostal do bodu, kdy by byl otevřený něčemu podobnému. A potom se něco přihodí a on se tomu stane otevřený."

Proč bylo tak důležité, že šel po Dwightovi, i když tím ohrozil své přátele?

"Myslím, že to má co dělat se ztrátou jeho bratra. Myslím, že to má co dělat se ztrátou Denise. Myslím, že to má co dělat s tím, že mu Denise řekla, že měla bratra, který jí ho připomínal. Je prostě jedním z těch týpků, kterého určité věci žerou, dokud něco neudělá. A Denisina smrt ho opravdu zasáhla. Viděl, jak se snažila otevřít a řídit ses v životě srdcem a to je jedna z věcí, kterých není schopen. Navíc, byla zabita jeho šípem. Věří, že dovolil, aby se to stalo. Cítí, že to byla jeho vina a chce se pomstít."

Stává se jednodušším nebo obtížnějším loučit se s kolegy, jejichž postavy jsou zabity?

"Na obrazovce to nemusí vypadat, že spolu trávíme hromadu času, ale trávíme. A je těžké nenechat se tím ovlivnit, když odcházejí. Například, Merrit Wever (představitelka Denise, pozn. redakce) a já jsme začali mít společné scény a začali jsme se spolu stýkat a stávali se přáteli. Opravdu ji mám jako člověka rád. Je pro mě těžké říct sbohem, speciálně, když někoho poznáte. Pokaždé to bolí. Je v pytli, přijít o kohokoliv ze seriálu."

Bez ohledu na to, jestli Daryl žije nebo je mrtvý, mám dojem, že víte, co se stane ve finále příští týden. Jak byste to srovnal s předchozími pěti finále?

"Je to nejdrsnější finále, které jsme kdy měli. Je to drsné. Je to zatím nejvíc devastující finále. A je to jeden z nejlepších, ne-li úplně nejlepší díl, který jsem v našem seriálu viděl. Je to neskutečné."

Co říkáte na aktuální epizodu? A myslíte, že finále bude opravdu tak dobré, jak herci a tvůrci tvrdí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat