Živí mrtví: Negan je pro seriál stejně důležitý jako Rick, říká Andrew Lincoln

Každý seriál potřebuje pořádného záporáka.

Už v neděli se objeví dlouho očekávaný Negan (Jeffrey Dean Morgan), který pořádně zatopí hrdinům The Walking Dead. Jak už asi víte, je to chlapík, který se s tím nemazlí. Vůbec nemá problém s rozbíjením hlav svou basebalovou pálkou Lucille.¨

PODOBNÉ ČLÁNKY: VELKÝ ROZHOVOR S PŘEDSTAVITELEM DARYLA

Negan je bezpochyby jedním z nejvýraznějších komiksových zloduchů posledních let a tak bylo důležité najít představitele, který ho dokáže dokonale ztvárnit v hrané podobě. Ostatně, podle představitele Ricka Andrew Lincolna je Negan pro seriál stejně důležitý jako Rick:

"O tomhle chlapíkovi jsme mluvili dlouho. Je to pravděpodobně nejdůležitější casting od dob Ricka, opravdu. Všichni potřebují hrdinu, ale já si myslím, že možná ještě víc potřebují padoucha. Negan je nesmírně charismatický. V téhle vyšinuté společnost existuje určitý druh logiky v tom, jak vede tohle místo. Vede ho pevnou rukou, to je to, co vám řeknu. Popravdě jsem ohromený. Smekám před tímhle chlapem klobouk!"

A jaké vlastně bude Neganovo představení? Samozřejmě, detaily Andrew neprozradil, ale navnadit zvládl:

"Přečetl jsem si scénář a řekl jsem, ´Tak tohle je nejlepší příchod, který byl kdy napsán." 

O tom, jestli je to pravda, se přesvědčíme už 3. dubna. Mimochodem, věříte, že tvůrci vybrali správně a Jeffrey Dean Morgan je dobrá volba?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat