Jak se šetří v The Walking Dead? Zabíjí se méně zombíků. Nebo by mělo

Představitelka Michonne prozradila zajímavou věc.

Je jasné, že seriál Živí mrtví je finančně náročná záležitost. Ono točit projekt, ve kterém se prohání takové množství (ať už "pravých" nebo digitálních) zombíků, není za hubičku. A tak tvůrci musejí šetřit. Jak? Například nabádají herce, aby se krotili v zabíjení chodců. To prozradila Danai Gurira, která ztvárňuje Michonne. Před natáčením scény z deváté epizody čtvrté řady Greg Nicotero, který ji režíroval (a je také výkonný producent a šéf maskérů), byla Dania nabádána, aby to nepřeháněla. Ale když ono je to tak těžké:

"Zabíjení zombie něco stojí, víte, je to náročné pro rozpočet. Takže je tu určité množství, které jich můžete zabít. Takže, mi bylo řečeno, že jich můžu zabít osm. A já na to, ´No tak! Jsou jich tu dva tucty.´ A oni na to: ´Osm, Danai.´ Takže jsme se dohodli na osmi... A pak jsme jich zvládli osm a pan Nicotero neřekl střih, takže jsem pokračovala."

Nakonec jich herečka rozsekala 24. A možná to bylo náročnější, pokud jde o peníze, ale zase to stálo za to a scéna se stala docela legendární.

Vzpomínáte na tohle řádění?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat