Živí mrtví: Co se to kruci děje s Carol?

To prozradila její představitelka. POZOR, SPOILERY!!!

Postavy ze seriálu The Walking Dead samozřejmě procházejí vývojem. Některé zábavným směrem, jiné zrovna ne. Carol (Melissa McBride) je naštěstí prvním případem. Z utlačované šikanované hospodyňky se stala výkonná likvidátorka (nejen) zombie a jedna z nejsilnějších osobností. A vypadá to, že ji čeká další charakterová změna. Ostatně, to bylo patrné už v nové epizodě. Co k tomu Melissa dodala?

"Myslím, že to byly slzy lítosti, protože tehdy ztratila svou víru. Takže by to s tím mohlo mít něco společného. Je tu spousta nádherného symbolismu, pokud jde o růženec, a o to, kdy a jak se ukázal - mohla ho použít jako způsob úniku více než jedním způsobem. Ale je to její část, která se opakuje? Byla to modlitba? Je to její poslední hodinka? Padlo více otázek, než odpovědí. Ale zbývá odhalit ještě víc z příběhu."

Tak schválně, co mají tvůrci pro Carol v plánu. Jen doufám, že mají v rukávu dobré nápady, nerad bych, aby "zkazili" jednou z mých oblíbených postav. Přece jen, nebylo by to poprvé, kdy by scenáristé nějakého seriálu změnili diváckého favorita v nesnesitelnou osinu v zadku.

Co myslíte, že čekáte na Carol?

Zdroj: THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat