Supergirl: Proč vznikl crossover s Flashem a ne Arrowem?

Vysvětluje tvůrce všech tří seriálů.

Už za pár dnů (28. března) se dočkáme crossoveru seriálů Supergirl a Flash. Také víme, jaká je oficiální zápletka a uveřejněn byl i plakát (celý článek). Ovšem, mnohé určitě napadá otázka, proč uvidíme propojení zrovna těchto dvou sérií a ne Supergirl a Arrowa. Na to odpověděl Greg Berlanti:

"Potřebovali jsem vytvořit způsob, jak to udělat. Museli jsme představit Supermana od chvíle, kdy jsem o něm slyšeli a také jste slyšeli o Supergirl, ale ve světech Arrowa a Flashe neexistují. Ve Flashovi jsme tento rok představili multiverse (termín označující kolekci různých vesmírů v DC Comics, pozn. redakce) a to byla vždy naše cesta dovnitř."

To není překvapivá odpověď. Dalo se čekat, že v případě crossoveru Supergirl a Flashe se budou tvůrci ohánět více světy. Je to poměrně praktické, žádná složité vysvětlování a představování, je tu nový rychlík, přišel z jiného universa a hotovo

Samozřejmě, Arrow a Flash se odehrávají ve stejném světě, takže by mohl za Supergirl na návštěvu z jiného universa i Oliver Queen (Stephen Amell), ale multiverse teď hraje důležitou roli právě ve Flashovi, takže to byla logická volba.

Snad crossover naplní očekávání, která nejsou malá. Těšíte se?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat