Legends of Tomorrow: Bude mít druhá řada kompletně nové obsazení?

A ve finále první série uvidíme hvězdu Kravaťáků.

Před nějakou dobou se objevily zvěsti, že druhá řada Legends of Tomorrow představí kompletně nový tým postav. Pak se sice vyrojily zprávy, že žádná druhá série nebude, protože je seriál moc drahý, ale tyhle spekulace vyšuměly do ztracena. 

Druhé řady se nakonec dočkáme (bylo to už i oficiálně potvrzeno) a pokud jde o to, zda bude mít nové obsazení, tak k tomu producent Marc Guggenheim dodal:

"Mluvili jsme o tom, záleží na tom, jak dlouhá druhá řada bude, možná se někteří vrátí jen na pár epizod a budeme mít nové herce a námět. Seriál ale nebude mít v dalším roce úplně nové obsazení. Plakát bude v podstatě vypadat stejně... ale prázdná místa jsou možností."

Nezní to tedy, že plán každoročně obměnit tým platí . Určitá škatulata hýbejte se jsou možná, ale ústřední grupa nebude od základu překopána. 

A pokud jde o to, čeho bychom se dál mohli ve druhé řadě dočkat, pak Marc prozradil následující:

"Máte všechny tyhle nápady a pak dosáhnete určitého bodu na konci řady, kde si uvědomíte, ´neměl jsem dost času odvyprávět tenhle příběh, neměl jsem dost času odvyprávět tenhle příběh.´ Právě proto je skvělé, že budeme mít druhou řadu. Stále tu máme děj týkající se skvělého Barryho Allena cestujícího v čase, který bychom chtěli odvyprávět a doufáme, že budeme mít šanci příští rok." 

To není žádný velký šok, Legends of Tomorrow se samozřejmě často "proplétají" s Arrowem a Flashem, takže přítomnost Barryho není kdovíjakým překvapením. 

Další známá tvář, která se ale objeví ještě v aktuální řadě a to ve finále, je herec Patrick J. Adams ze seriálu Suits. Ten ztvární postavu, která je už v universu DC známá, ale zatím nebylo prozrazeno, kdo konkrétně by to měl být. Bylo pouze řečeno, že půjde o zábavnou postavu, kterou budou fanoušci milovat. 

Patrick se ukáže jak ve finále první série jménem Legendary, tak v premiéře druhé řady. 

Koho by si podle vás mohl zahrát? A jste rádi, že obsazení se nedočká až tak velkých změn, jak se původně věřilo? 

Zdroj: EW, IGN

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů: