Živí mrtví: Už žádné předstírané smrti, slibuje jeden z herců

A jaký bude Negan. I to prozradil představitel Carla. POZOR, SPOILERY!!!

Za sebou máme první letošní díl Živých mrtvých a asi se shodneme, že to byla sympatická řezničina, která spravila chuť po nezáživném zimním finále.

V nové epizodě jsme byli svědky spousty šokujících momentů a tak člověka napadne, co asi mají připraveného tvůrci v dalších dílech. To se dozvíme až později, ale představitel Carla Chandler Riggs prozradil, čeho se určitě nedočkáme:

"Nebude tu další předstíraní, něco ve stylu toho, že uvěříte, že je postava mrtvá a ona se vrátí. A je to jako, ´To byl vtip!´ To už se znovu nestane. V žádném případě. Myslím, že jsou připraveny nějaké vzrušující chvilky, které budou spoustu lidí šokovat." 

Hurá, už žádná aféra ve stylu Glenndale. Žádné napínání diváků a pak studená sprcha: "To nebyly Glennovy vnitřnosti".

Asi netřeba opakovat, že v dalších dílech (pravděpodobně až ve finále) se konečně ukáže proslulý zloduch Negan (Jeffrey Dean Morgan). S ním má v komiksu Carl zvláštní vztah a zřejmě se na to můžeme těšit i v seriálové verzi. Co o Neganovi Chandler prozradil:

"Je stejně děsivý jako v komiksu. Ostatní nesmírně obtěžuje, protože prostě sebere všechny jejich věci. Mám dojem, že stejně tomu bude i v seriálu. Jednoduše bude otravný, protože neexistuje způsob, jak ho zastavit a on klidně kohokoliv zabije."

Není to prostě sympaťák, co si budeme povídat. Očekává se, že Negana poprvé uvidíme ve finále šesté řady 3. dubna, kde se představí hodně rázně a velkou roli pak bude mít v sedmé řadě.

Jak se vám líbil aktuální díl The Walking Dead?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat