Živí mrtví: Děsivá fotografie s mrtvými postavami ze seriálu

Docela strašidelné foto.

V neděli se dočkáme dalšího dílu šesté řady The Walking Dead. To už asi víte, protože se o tom mluví a píše (jasně, i tady) skoro neustále. Ale teď je tu něco trochu jiného, než informace z natáčení nebo nějaké odhalení budoucího děje (ano, tím je myšlen spoiler, ale věřte tomu nebo ne, ne každý tohle slovo zná :)).

Magazín Entertainment Weekly nahnal před objektiv jedenáct herců, kteří v seriálu ztvárnili už zesnulé postavy a vznikla tak zajímavá fotografie. A tím zajímavá myslím, že je dost podivná. Samozřejmě, na fotografii nejsou všichni, kdo v The Walking Dead neskončili zrovna nejlépe, to by musel být panoramatický záběr, ale i tak je fajn vidět některé staré známé. I když mají děsivě zavřené oči.

Autorem fotografie je Ethan Hill a pokud si některé herce nemůžete vybavit, tak žádný strach, jsem hodný chlapec, připomenu vám je. Jde o (zleva doprava) Madison Lintz (Sophia), Kylu Kenedy (Mika), Jeryl Prescott (Jacqui), Brighton Sharbino (Lizzie), Chada L. Colemana (Tyreese), Tylera Jamese Williamse (Noah), Davida Morriseye (Guvernér), Emily Kinney (Beth), IronE Singletona (T-Dog), Lawrence Gillarda Jr. (Bob) a Robina Lorda Taylora (Sam).

Je pravda, že některé nejvýraznější postavy chybí, ale třeba příště.



Po kom se vám stýská nejvíc?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat