Recenze: 2 broke girl$ S05E04-10

Blíží se naše podnikatelky konečně ke svému vysněnému cíly?

Dvě socky a odhalení...

U dortíkového okénka se zastaví člen komunity Lesbiček, Gayů, Bisexuálů a Trans bytostí, Caroline (Beth Berhs) váhá nad prodejem dortíků tomuto stvoření, protože se jim přiznal, že je použije ve své dramatické přednášce o coming outu a sebe-respektu. Ten se po té rozhodně kazit dívkám prodej, takže celá komunita LGBT pořádá demonstrace u jejich okénka. Díky rozruchu ohledně odepření dortíků této komunitě se o dívkách doslechl náborář asociace rodinných hodnot a objedná 500 dortíků na příjmací ceremoniál, který pro děvčata asociace pořádá. Tam se dívky dozvědí o 10 000 dolarech, které dostanou budou-li podporovat tradiční kupující. Jenže Max (Kat Dennings) se tahle prodejní taktika příčí a proto se s Caroline na této ceremonii políbí, aby získaly zpět náklonnost komunity LGBT.

Dortíková jistina na konci epizody: 110,- USD

Dvě socky a úniková strategie...

Výběrčí nájmu si přijde pro nájem, díky tomu, že běžně u toho Caroline není přítomna, se dozví, že ji Max bere už celá léta na hůl o několik babek. Caroline to nechce Max odpustit a udržuje permanentní dusno doma i v práci. Han (Matthew Moy) je vezme na stmelovací akci, Caroline udržuje dusno i tam. Max se nakonec Caroline omluví a vše je zase při starém.

Dortíková jistina na konci epizody: 170,- USD

Dvě socky a pán Neobvyklý...

Max poznává nového muže a po několika schůzkách se s ní stále nechce vyspat. Jmenuje se Owen (Steve Talley) a je to skutečný gentleman. Potom, co na něj Max naléhá ohledně sexu, se jí přizná, že není v oblasti intimních partiích tak úplně normální. Po večeři, kterou nachystala u nich doma, se Owenovi svěřila o svém dětstvím v chudobě a s matkou alkoholičkou a bezdomoveckou situací. Owena se její odhodlanost se lépe poznat líbí a proto jí konečně dá, po čem Max touží. Další den Caroline naléhá na Max, aby jí řekla, co je špatně s Owenovým nádobíčkem. Po argumentu, že jí Caroline také říká všechno, jí Max vyzradí, že Owen má dva penisy. Shodou okolností se všichni z bistra motají kolem, takže se to po telefonu dozvídá i Sofie (Jennifer Cooligde). Další den, když Owen jde navštívit Max během směny v bistru, dělá Sofie nápadné narážky, v tu ránu se Owen naštve a odchází. Max za ním vyběhne s omluvou a vysvětlením, že ať chce nebo ne, tak lidi z bistra jsou její rodina a vědí všechno, že jsou součást balení. Owen se s ní rozejde odůvodněním, že v jejím balení je toho poněkud moc.

Dortíková jistina na konci epizody: 140,- USD

Dvě socky a událost na přivítanou...

Carolinina babička Astrid (Judith Roberts) se probere ze svého pětiletého kómatu. Caroline se to dozví od jejího komorníka, který jí vysvětlí, že babička si nepamatuje na Ponziho skandál s jejím otcem, který stál ji i syna veškeré bohatství. Babička si vymyslí, že jako opětovné znovuuvedení do společnosti chce slavnostní oběd. Caroline a všichni z bistra dělají, co můžou, ale jediný host - babiččina dávná přítelkyně jí prozradí, že přišla o všechny peníze a je chudá. Babička následným šokem zemře. 

Dortíková jistina na konci epizody: 197,- USD

Dvě socky a basketovej Jones...

Olegův bratranec, který hraje profesionálně basketball, daruje Olegovi (Johnathan Kite) a Max lístky. Oleg nakonec dá i svůj lístek, po krátkém rozmýšlení Max sebou vezme Caroline, která doufá, že by mohla vrazit leták o jejich dortíkárně někomu ze slavných lidí v přední řadě. Nakonec se jí povede vnutit leták chůvě od Beyoncé. Díky tomu se raduje, což zaviní vylití piva na hrací plochu a pokazí hru. Dívky se schovávají po stadionu až se schovají v šatně. Potom, co se skryjí ve vaně, je zalijí ledem a vodou, obě dívky se nachladí.

Dortíková jistina na konci epizody: 280,- USD 

Dvě socky a saxofonový problém...

Earl (Garret Morris) zjistí, že jeho jazzová kapela byla pozvána, aby zahráli v klubu, kde dříve vystupovali pravidelně, ale Earl pozvaný není. To díky aférce, kterou měl s majitelkou a která nedopadla dobře. Dívky zařídí, aby si mohl také zahrát, ale Earl nechce. Nejen proto, že nemá saxofon, ale také proto, že nikdy nehrál střízlivý. Holky mu saxofon pořídí a Carolinin výstup v klubu Earla přiměje vrátit se na pódium.

Dortíková jistina na konci epizody: 80,- USD

Dvě socky a žádní noví známí...

Max u okénka potká svou dávnou přítelkyni, Jejich rozhovor přinutí Caroline, aby se zamyslela nad svými kamarády a zjistí, že nikoho nového krom Max za svou "kariéru" servírky nepoznala. Proto se rozhodne seznámit s někým. Dá se do řeči s dvěma dívkami, které ji pozvou na víkendovou párty na chatě. Max a Caroline jdou společně, ale Maxina poznámka o tom, že by se mohlo jednat o divnou profitující sektu, se ukáže pravdivá. Děvčata následně musí zaplatit, co projedla a propila,

Dortíková jistina na konci epizody: 80,- USD

Postavy:

V těchto dílech se spíš soustředili dramatici na vývoj děje a fillery, takže postavy poněkud stagnují. Caroline jako jediná udělala krok vpřed a to když přiznala babičce, že raději než v jejím přepychovém domě bude dělat servírku v bistru.

Nejlepší scéna:

Za mě musím říct, že ta, kde si Max a Owen povídají. Když jí řekne, že vypadá krásně, tak Max odpoví: ,,A ty vypadáš chlapsky krásně." Ta scéna má všechno - vtip, radost, romantiku. Prostě všechno. Ale chápu, že běžnému divákovi se bude více líbit finální scéna, kde Max drží dvě nádoby se šlehačkou a říká, že jí Owen bude chybět.

Samozřejmě, že epizoda se dvěma penisy má top rating, ale nemohu odepřít, že ostatní epizody také měli šmrnc ...

Hodnocení: 90%
Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat